Date companie
 
 
 
 

Douã accidente, în Capitalã, din cauza grabei si a neatentiei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Mai 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, copil, soferi, accidente, tramvai, tamponat
 

Doua accidente grave, miercuri seara, in Capitala. Un copil a fost grav rãnit, dupã ce a fost lovit de un tramvai, iar doi soferi au ajuns la spital, dupa ce s-au tamponat cu masinile, chiar în fata unei sectii de politie. Primul accident s-a produs pe Soseaua Giurgiului, putin dupã ora 21. Un copil in varsta de 13 ani s-a grãbit sã traverseze strada, a sãrit gradul despãrtitor, inspre liniile de tramvai, dar nu a observat vehiculul care se apropia.

VOX "A dat sa tranverseze dar cu intentia sa sara gardul... si nu a mai avut timp, tramvaiul a trecut si l-a luat si l-a aruncat jos. Are scalpul dat intr-o parte de aicea, era in coma."

Copilul a fost imediat dus la spital. Si femeia care conducea tramviul a avut nevoie de interventia medicilor, din cauza ca a intrat in stare de soc. Circulatia tramvaielor 4, 7 si 25 a fost blocatã aproape 40 de minute, pânã când politistii au încheiat cercetarile la fata locului. Cel de-al doilea accident s-a produs pe Soseaua Pantelimon, chiar în fata Sectiei 9 de Politie. De vinã, spun martorii, ar fi soferul unui autoturism care a întors neregulamentar si nu a acordat prioritate masinii care venea din sens opus.

VOX "A întors pe loc si a vrut sã intre în parcare si bãiatul cu masina l-a lovit, cã nu a semnalizat, nu a fãcut nimic."

VOX "A întors chiar dupã scuar, chiar pe linia continuã, în fata noastrã. Nu am avut timp de reactie, de nimic, ne-am lovit."

Soferii celor douã masini au ajuns la spital cu rãni la cap si brate, dar viata lor nu este pusã în pericol. Oamenii legii ancheteaza cazul, pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2