Date companie
 
 
 
 

Doua microbuze scolare, pentru trei sute de elevi

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : elevi, microbuz, valea, calugareasca
 

La Valea Cãlugãreascã, în judetul Prahova, douã masini trebuie sã ducã la scoalã peste trei sute de copii. Astfel, într-un microbuz cu 16 locuri intrã peste 30 de elevi.

AMBIANTÃ (urcã copiii în masinã)

VOX "E rãu, e înghesuialã."

VOX "Aglomeratie mare. Da, suntem multi."

Cei doi soferi din Valea Cãlugãreascã muncesc 12 ore pe zi pentru a-i duce pe elevi la scoalã.Ei încarcã masinile pana la refuz, din cauza cã niciun copil nu-si permite sã întârzie.

AMBIANTÃ "Responsabilitatea este enormã, mai ales când circuli si cu un numãr de persoane peste numãrul de locuri ."

VASILICÃ NEACSU, primar, Valea Calugareasca "Daca da Dumnezeu si mai vine un microbuz, nu pot angaja sofer, am postul blocat."

Soferii care fac curse non-stop între scoli sunt plãtiti cu sase sute de lei pe lunã.


« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Elevii dintr-o comună buzoiană, la cursuri în căminul cultural și-n școala veche din 1948 ( 14 Septembrie 2014 )

  Primul clopoțel nu vine cu vești bune pentru elevii din localitatea Movila Banului, județul Buzău! Peste 250 de copii vor face cursuri tot în căminul cultural și în școala construită în anul 1948. Autoritățile se opintesc, de mai bine de șapte ani, să obțină finanțarea necesară finalizării lucrărilor de construire a unor școli noi, dar fără succes. Pentru asta ar fi nevoie de peste un milion de euro. Până atunci, copiii...

 • Părinții elevilor dintr-o localitate buzoiană au luat cu asalt primăria, din cauza școlii lăsate de izbeliște ( 11 Septembrie 2014 )

  Primăria din comuna Scutelnici, județul Buzău, luată cu asalt de localnici! Este vorba de părinții elevilor din comună! Copiii ar trebui să înceapă școala pe 15 septembrie, însă, problema este că unitatea de învățământ nu a fost renovată, iar profesorii nu și-au primit salariile de două luni și amenință că amână deschiderea anului școlar. Astfel, 300 de elevi sunt în pericol să nu înceapă cursurile.

 • Pasageri salvați în ultimul moment, după ce un microbuz a luat foc în mers ( 4 Septembrie 2014 )

  Clipe de coșmar pentru pasagerii unui microbuz, care circula pe drumul dintre Pitești și Râmnicu-Vâlcea! Vehiculul a luat foc în mers și a ars ca o torță. Cele patru persoane care se aflau în microbuz au reușit să se salveze în ultima clipă. Șoferul microbuzului a observat că iese fum de sub capotă și a tras imediat pe dreapta. În câteva secunde, mașina a fost cuprinsă de flăcări. 

 • Accidente în serie, pe șoselele din România ( 31 August 2014 )

  Accidentele se țin lanț, pe șoselele României. Două persoane au fost rănite, la Suceava, după ce microbuzul în care se aflau s-a prăbușit de la înălțimea de cinci metri și a ajuns într-un lan de porumb. Tot în urma unor accidente rutiere, produse în Bistrița-Năsăud și în Timișoara, 6 oameni au ajuns la spital. Dramele de pe șosele nu au ocolit nici județul Mehedinți, acolo unde o femeie se află în stare gravă. 

 • Tabără de geografie, la Straja ( 1 August 2014 )

  Tabară de geografie, organizată în stațiunea hunedoreană Straja! Timp de o săptămână, 3O de elevi pasionați de geografie, din mai multe școli și licee din București, au avut ocazia să descopere tainele turismului montan. Printre altele, copiii au învățat să folosească busola și să citească hărțile montane sau topografice. De asemenea, au fost îndrumați să recunoască rocile din Masivul Vâlcan și au...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Luni, 15 Sep. 2014

1 USD = 3.4211 RON
0.0014
1 EUR = 4.4209 RON
0.0025
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV National FM - Muzica romaneasca Turist Center - vacante pentru fiecare Crisana - stiri locale Oradea