Date companie
 
 
 
 

Doua microbuze scolare, pentru trei sute de elevi

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : elevi, microbuz, valea, calugareasca
 

La Valea Cãlugãreascã, în judetul Prahova, douã masini trebuie sã ducã la scoalã peste trei sute de copii. Astfel, într-un microbuz cu 16 locuri intrã peste 30 de elevi.

AMBIANTÃ (urcã copiii în masinã)

VOX "E rãu, e înghesuialã."

VOX "Aglomeratie mare. Da, suntem multi."

Cei doi soferi din Valea Cãlugãreascã muncesc 12 ore pe zi pentru a-i duce pe elevi la scoalã.Ei încarcã masinile pana la refuz, din cauza cã niciun copil nu-si permite sã întârzie.

AMBIANTÃ "Responsabilitatea este enormã, mai ales când circuli si cu un numãr de persoane peste numãrul de locuri ."

VASILICÃ NEACSU, primar, Valea Calugareasca "Daca da Dumnezeu si mai vine un microbuz, nu pot angaja sofer, am postul blocat."

Soferii care fac curse non-stop între scoli sunt plãtiti cu sase sute de lei pe lunã.


« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Sponsorizare generoasă pentru Școala Gimnazială nr. 59 din Capitală ( 20 Februarie 2015 )

  Investiție pentru viitorul copiilor! Una dintre cele mai mari companii de retail din Europa și-a îndreptat atenția către educația tinerei generații. Alături de Asociația "Școala de Valori", compania susține instituțiile de învățământ gimnazial din România. Peste 100 de școli din 72 de orașe au primit calculatoare de ultimă generație.

 • Accident de microbuz cu 21 de răniți, la Constanța ( 26 Ianuarie 2015 )

  Accident grav la Constanța! 21 de persoane au ajuns la spital, după ce un microbuz a fost lovit de un autoturism, apoi a intrat într-un stâlp. La locul accidentului au ajuns opt autospeciale ale Ambulanței, două echipaje S.M.U.R.D., două autospeciale ale pompierilor și mai multe echipaje ale Poliției Rutiere, dar și reprezentanți ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier.

 • Nou regulament școlar, menit să sporească siguranța în unitățile de învățământ ( 18 Ianuarie 2015 )

  Nou regulament școlar, menit să sporească siguranța în unitățile de învățământ din România! Ministerul Educației a elaborat un nou regulament de organizare și funcționare a unităților din învățămânul preuniversitar. Astfel, fiecare instituție trebuie să stabilească pentru elevi cel puțin un semn distinctiv, pentru creșterea siguranței. Acesta poate fi un ecuson, o uniformă, o eșarfă sau altele...

 • Amenințare cu bombă la Pitești, pusă la cale de doi elevi de clasa a IV-a ( 16 Ianuarie 2015 )

  Doi elevi de clasa a patra din Pitești au pus pe jar autoritățile din județul Argeș! Un e-mail adresat șefului Direcției Finanțelor Publice amenința cu detonarea unei bombe în sediul instituției, în cazul în care fostul primar Tudor Pendiuc nu este eliberat din închisoare. Șeful Fiscului a anunțat poliția și, în scurt timp, autorii mesajului de amenințare cu bombă au fost depistați.

 • Gerul cumplit din ultimele zile care s-a lăsat peste România, i-a afectat și pe elevii din Mehedinți și Vrancea ( 9 Ianuarie 2015 )

  Gerul cumplit din ultimele zile care s-a lăsat peste România, i-a afectat și pe elevi! Mai exact, în județul Mehedinti, sute de copii învață cu gecile pe ei și cu mănușile în mâini, pentru că sălile de clasă nu sunt încălzite.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Vineri, 27 Feb. 2015

1 EUR = 4.4381 RON
0.0129
1 USD = 3.9515 RON
0.0583
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV National FM - Muzica romaneasca Crisana - stiri locale Oradea AS Dan Chilom