Date companie
 
 
 
 

Doua microbuze scolare, pentru trei sute de elevi

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : elevi, microbuz, valea, calugareasca
 

La Valea Cãlugãreascã, în judetul Prahova, douã masini trebuie sã ducã la scoalã peste trei sute de copii. Astfel, într-un microbuz cu 16 locuri intrã peste 30 de elevi.

AMBIANTÃ (urcã copiii în masinã)

VOX "E rãu, e înghesuialã."

VOX "Aglomeratie mare. Da, suntem multi."

Cei doi soferi din Valea Cãlugãreascã muncesc 12 ore pe zi pentru a-i duce pe elevi la scoalã.Ei încarcã masinile pana la refuz, din cauza cã niciun copil nu-si permite sã întârzie.

AMBIANTÃ "Responsabilitatea este enormã, mai ales când circuli si cu un numãr de persoane peste numãrul de locuri ."

VASILICÃ NEACSU, primar, Valea Calugareasca "Daca da Dumnezeu si mai vine un microbuz, nu pot angaja sofer, am postul blocat."

Soferii care fac curse non-stop între scoli sunt plãtiti cu sase sute de lei pe lunã.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Carnagiu pe ”Drumul morții”, în județul Vrancea ( 23 Noiembrie 2016 )

  Carnagiu, aseară, pe o șosea din Vrancea! Patru oameni au murit în urma coliziunii dintre un microbuz plin cu pasageri și un tir. Alți trei oameni au ajuns în stare critică la spital. Accidentul a avut loc pe Drumul European 85, cunoscut și ca "Drumul morții". Microbuzul plin cu muncitori se îndrepta spre...

 • A început școala! ( 12 Septembrie 2016 )

  A început școala! Clopoțelul primei zile de școală a sunat pentru circa trei milioane de elevi. La Școala Gimnazială 59 din București, elevii au pășit cu emoție pragul unității de învățământ. Anul acesta, o mare atenție este acordată claselor pregătitoare. Cadrele didactice au pregatit materiale didactice...

 • Plan roșu de intervenție în Hunedoara ( 6 August 2016 )

  Grav accident în localitatea Vețel din județul Hunedoara! 19 persoane au fost rănite, după ce un un microbuz în care se aflau 14 fotbaliști ai unei echipe locale de fotbal s-a ciocnit cu un microbuz de transport marfă.

 • Accident grav în Satu Mare! O femeie a murit, iar alte 6 persoane au fost rănite, după ce microbuzul lor a ajuns în sanț ( 2 August 2016 )

  Accident cumplit în județul Satu Mare! O femeie în vârstă de 44 de ani a murit și alte șase persoane au fost grav rănite dupa ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat.

 • Un microbuz cu elevi, lovit de un bolid, în Gorj ( 1 August 2016 )

  Grav accident în comuna gorjeană Dănciulești! Un microbuz plin cu elevi a fost lovit puternic de o mașină. Patru copii și alte două persoane din autoturismul șoferului vinovat au ajuns la spital. 

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Luni, 05 Dec. 2016

1 EUR = 4.5027 RON
-0.0098
1 USD = 4.2303 RON
-0.0090
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV VOT MAE 1 National FM - Muzica romaneasca VOT MAE 2