Date companie
 
 
 
 

Doua microbuze scolare, pentru trei sute de elevi

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : elevi, microbuz, valea, calugareasca
 

La Valea Cãlugãreascã, în judetul Prahova, douã masini trebuie sã ducã la scoalã peste trei sute de copii. Astfel, într-un microbuz cu 16 locuri intrã peste 30 de elevi.

AMBIANTÃ (urcã copiii în masinã)

VOX "E rãu, e înghesuialã."

VOX "Aglomeratie mare. Da, suntem multi."

Cei doi soferi din Valea Cãlugãreascã muncesc 12 ore pe zi pentru a-i duce pe elevi la scoalã.Ei încarcã masinile pana la refuz, din cauza cã niciun copil nu-si permite sã întârzie.

AMBIANTÃ "Responsabilitatea este enormã, mai ales când circuli si cu un numãr de persoane peste numãrul de locuri ."

VASILICÃ NEACSU, primar, Valea Calugareasca "Daca da Dumnezeu si mai vine un microbuz, nu pot angaja sofer, am postul blocat."

Soferii care fac curse non-stop între scoli sunt plãtiti cu sase sute de lei pe lunã.


« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Accident grav în Tulcea. 7 persoane au fost rănite ( 12 Martie 2015 )

  Microbuz cu pasageri, implicat într-un accident grav la Tulcea. Șapte persoane au fost rănite. În mijlocul de transport se aflau 9 persoane, printre care mai mulți copii care mergeau la școală. Șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat într-un copac. 

 • "Aventură în țara lui Oz", pentru copiii de la Școala Nr. 59 ( 7 Martie 2015 )

  "Aventură în țara lui Oz"! Pe scena sălii de spectacole a Universității Populare Ioan I. Dalles din Capitală au jucat copiii Școlii Nr. 59. Cei mici au fost însoțiti de părinti și bunici care i-au încurajat pe scenă.

 • Simularea examenului de bacalaureat, în desfășurare ( 3 Martie 2015 )

  Simularea bacalaureatului, în plină desfășurare! Testarea a continuat, astăzi, cu proba de limbă și literatură maternă! Luni, aproape 400.000 de elevi din clasele a XI-a și a XII-a au susținut proba la limba și literatura română. La primul subiect, elevii de clasa a XII-a au primit un text la prima vedere, menit să rezolve mai multe cerințe care vizau cunoștințe de vocabular și teorie literară. La subiectul al doilea, elevii...

 • Sponsorizare generoasă pentru Școala Gimnazială nr. 59 din Capitală ( 20 Februarie 2015 )

  Investiție pentru viitorul copiilor! Una dintre cele mai mari companii de retail din Europa și-a îndreptat atenția către educația tinerei generații. Alături de Asociația "Școala de Valori", compania susține instituțiile de învățământ gimnazial din România. Peste 100 de școli din 72 de orașe au primit calculatoare de ultimă generație.

 • Accident de microbuz cu 21 de răniți, la Constanța ( 26 Ianuarie 2015 )

  Accident grav la Constanța! 21 de persoane au ajuns la spital, după ce un microbuz a fost lovit de un autoturism, apoi a intrat într-un stâlp. La locul accidentului au ajuns opt autospeciale ale Ambulanței, două echipaje S.M.U.R.D., două autospeciale ale pompierilor și mai multe echipaje ale Poliției Rutiere, dar și reprezentanți ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 31 Mar. 2015

1 EUR = 4.4098 RON
0.0037
1 USD = 4.1115 RON
0.0508
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV National FM - Muzica romaneasca Crisana - stiri locale Oradea AS Dan Chilom