Date companie
 
 
 
 

Doua microbuze scolare, pentru trei sute de elevi

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : elevi, microbuz, valea, calugareasca
 

La Valea Cãlugãreascã, în judetul Prahova, douã masini trebuie sã ducã la scoalã peste trei sute de copii. Astfel, într-un microbuz cu 16 locuri intrã peste 30 de elevi.

AMBIANTÃ (urcã copiii în masinã)

VOX "E rãu, e înghesuialã."

VOX "Aglomeratie mare. Da, suntem multi."

Cei doi soferi din Valea Cãlugãreascã muncesc 12 ore pe zi pentru a-i duce pe elevi la scoalã.Ei încarcã masinile pana la refuz, din cauza cã niciun copil nu-si permite sã întârzie.

AMBIANTÃ "Responsabilitatea este enormã, mai ales când circuli si cu un numãr de persoane peste numãrul de locuri ."

VASILICÃ NEACSU, primar, Valea Calugareasca "Daca da Dumnezeu si mai vine un microbuz, nu pot angaja sofer, am postul blocat."

Soferii care fac curse non-stop între scoli sunt plãtiti cu sase sute de lei pe lunã.


« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Elevii de la Școlii Gimnaziale numărul 59 au fost pompieri pentru o zi ( 10 Aprilie 2014 )

  Pompieri pentru o zi. O provocare la care au participat mai mulți elevi ai Școlii Gimnaziale numărul 59 din București în cadrul programului ”Școala Altfel”. Pompierii din cadrul ”Detașamentului 13 Septembrie” le-au explicat micuților ce presupune această meserie.

 • Copiii, fascinati de lumea televiziunii ( 9 Aprilie 2014 )

  Lumea televiziunii i-a fascinat si pe elevii de la Colegiului National Ion Creanga din capitala. Curiosi, acestia nu au contenit cu intrebarile, adresate realizatorilor aflati pe platourile de filmare, chiar in momentul vizitei tinerilor.

 • Școala altfel, la Palatul Brâncovenesc ( 8 Aprilie 2014 )

  Elevii au intrat de luni, in saptamana "Scoala altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun!", săptămână dedicată activitaților extracurriculare si extrașcolare.

 • Bãtaie cu răngi, la un liceu din Curtea de Argeș ( 31 Martie 2014 )

  Bătaie ca-n filme, într-un liceu din Curtea de Argeș, unde douã grupuri de romi s-au încãierat cu răngile. Trei elevi au fost răniți în timpul scandalului care a avut loc în pauzã și profesorii au fost cei care au sărit ca să-i despartă pe bãtãuși. Victimele susțin cã agresorii au nãvãlit în clasã și au sãrit la bãtaie. Cei trei elevi bãtuți au ajuns la spital. Unul dintre ei a fost lovit cu o țeavã în cap.

 • Operațiune de salvare a unui schior care și-a rupt piciorul, în Bucegi ( 22 Martie 2014 )

  Intervenție de salvare dificilă a salvamontiștilor și jandarmilor montani, în Munții Bucegi! Un schior s-a accidentat, vineri, în timp ce cobora din masivul Bucegi, de la Babele, spre Bușteni. El a fost recuperat de salvamontiști în urma unei acțiuni care a durat șapte ore. La acțiunea de salvare au participat zeci de salvamontiști și jandarmi montani. Bãrbatul a fost transportat de o ambulanțã la Spitalul de Ortopedie din Azuga.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Miercuri, 16 Apr. 2014

1 USD = 3.2340 RON
-0.0002
1 EUR = 4.4762 RON
0.0116
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV National FM - Muzica romaneasca Turist Center - vacante pentru fiecare Crisana - stiri locale Oradea