Date companie
 
 
 
 

Drum închis pentru trei ore din cauza alunecărilor de teren

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Decembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : teren, bolovani
 

Trafic blocat de alunecările de teren. Circulația pe DN 10 Buzău-Brașov a fost închisă pentru trei ore. Carosabilul a fost acoperit de bolovani, care s-au desprins de pe versanți din cauza ploilor. Drumarii au intervenit imediat în zonă pentru a elibera șoseaua.

AMBIANȚĂ: excavatorul curață șoseaua

Drumul este de câțiva ani un adevărat coșmar pentru șoferi când încep ploile.

VOx: drumar: "De când s-a topit zăpada vine din deal. Și-a mutat făgașul. Sus în deal e rău. Asta e viața, forța naturii n-avem ce să facem."

Pentru că buldozerele și excavatoarele nu au mai făcut față, poliția a decis să închidă traficul și să-l devieze pe o rută ocolitoare, prin Vălenii de Munte.

VOX: șofer: "Eu am mai stat astăzi înca doăa ore aici și tot așa... să facă doua utilaje. Se urca pe coastă, dau mocirla jos ia-o, motorină arsă, nervi."

VASILE NICOLAE, șeful poliției rutiere Buzău: "Datorită recativării alunecărilor de teren, cu antrenarea de aluviuni, pe carosabil s-a așternut un strat consistent de nămol fapt care a necesitat intervenția celor de la drumuri pentru îndepărtarea stratului de nămol."

În zonă se lucrează la construirea unui tunel care să protejeze carosabilul unde versantul este instabil.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2