Date companie
 
 
 
 

Drumețiile pe Vf. Omu, în siguranță

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Septembrie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : asigurari, bucegi, Voluntari, companie, varful, babele, marcaje, omu, omniasig
 

Turiștii care vor urca de acum înainte pe Vârful Omu din munții Bucegi vor avea mai multă siguranță! Traseul a fost reamenajat și igienizat, de la Babele până la vârful considerat cel mai înalt punct locuit permanent din România. La acțiune au luat parte 30 de voluntari, sprijiniți de compania de asigurări Omniasig.  Odată ajunși la Vârful Omu, voluntarii au amenajat un loc de odihnă pentru turiști, cu o masă, o bancă și două panouri informative.

MIHAI TECĂU, președinte companie de asigurări "Suntem într-o acțiune pe care am început-o la începutul acestei verii. N-am făcut altceva decât să îmbunătățim condițiile traseelor pe Vârful Omu în masivul Bucegi. Sperăm ca pe viitor să facem mai mult, ascensiunea nu e foarte ușoară și materialele le-am cărat în brațe."

VOX "Bineînțeles îi ajută pe turiști, eu sunt pasionată de munte și m-am înscris în această acțiune, iar acest proiect e pentru siguranța turiștilor."

La locul de popas, turiștii pot găsi și o carte de impresii, în care turiștii pot nota aprecierile lor despre traseu.
 
VOX "Din punctul meu de vedere, ca și pasionat de munte e o acțiune binevenită pentru siguranța turiștilor, mai ales Bucegiul care este foarte vizitat. Cum vi s-a părut drumul până aici? Frumos, l-am mai făcut, nu e prima oară."

De la începutul lunii iulie și până în prezent, voluntarii au mai îndepărtat arborii căzuți pe traseul Bușteni-Pichetul Roșu și au reabilitat Cabana Mălăiești.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Noi condiții de acordare a serviciilor medicale, stabilite de Guvern și comunicate de C.N.A.S. ( 29 Mai 2020 )

  Vești pentru pacienții din România! Potrivit Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Guvernul a aprobat o hotărâre care prevede noile condiții de acordare a serviciilor medicale în contextul situației epidemiologice actuale.

 • Trasee montane închise din cauza zăpezii, în Bucegi ( 31 Octombrie 2019 )

  Vești proaste pentru iubitorii de aventură! Traseele montane din Munții Bucegi vor fi închise începând de mâine, din cauza vremii nefavorabile. Potrivit șefului Salvamont Bușteni, în zonă ninge deja de ceva vreme, iar...

 • Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate, indisponibilă ( 11 Iulie 2019 )

  Sistemul informatic din sănătate pare bolnav cronic! C.N.A.S. a anunțat că Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate este indisponibilă, astfel că toate serviciile medicale, medicamentele și dispozitivele medicale se acordă în regim off-line.

 • Propunere de modificare a legii asigurărilor obligatorii de locuințe ( 20 Mai 2019 )

  Legea asigurărilor obligatorii de locuințe va fi modificată! Asigărătorii urmează să acopere, pe lângă riscul de cutremur, alunecări de teren și inundații, și riscul de furtuni, potrivit reprezentanților Autoritatății de Supraveghere Financiară.

 • Băiat spulberat de tren, în Voluntari ( 3 Mai 2019 )

  Un tânăr în vârstă de 18 ani și-a pierdut viața, după ce a fost lovit de tren, în Voluntari, județul Ilfov! Joi seară, băiatul a plecat la plimbare, însoțit de două fete, pe lângă linia de cale ferată din Voluntari. Tinerele au declarat că el vorbea...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2