Date companie
 
 
 
 

Dubai, pentru Expo 2020

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Aprilie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : expo, dubai
 

România sprijină candidatura orasului Dubai pentru EXPO 2020, pe modelul succesului așteptat de capitala Kazahstanului, Astana, la Expo 2017. Ambasadorul Yacoub Yousif Al Hosani a organizat un dineu oficial în care au discutat despre măsurile concrete pentru dezvoltarea relației bilaterale incluzând constituirea unui Grup Parlamentar de Prietenie România- Emiratelor Arabe Unite în Parlamentul României și a unuia corespunzator in Parlamentul din Emirate.

YACOUB YOUSIF AL HOSANI, ambasadorul E.A.U. în România: "Relatiile dintre Emiratele Arabe Unite si Romania au continuat sa creasca in ultimii ani pe toate planurile. Au avut loc vizite reciproce intre oficialiai ambelor tari intre care s-a realizat un salt important intre relatiile dintre acestea"

PETRE LIFICIU, fost ministru al Apelor și Protecției Mediului: "Am avut onoarea sa prezint la aceasta expozitie mesajul presedintelui Emil Constantinescu, mesaj plin de caldura fata de relatiile internationale ale Romaniei, care pe zi ce trece devin mai largi, mai extensive si mai calduroase"

ANTON CARAGEA, director I.R.I.C.E.: "Astazi 4 aprilie am asistat la un moment istoric deosebit momentul in care Romania si-a exprimat sprijinul pentru candidatura orasului Dubai pentru expozitia mondiala Dubai 2020."

IONEL AGRIGOROAIEI, senator: "Dubaiul merita sustinut pentru a fi capitala expozitiei mondiale 2020 pentru ca s-a demonstrat ca poporul Emiratelor Arabe Unite au viziune."

Dubai-ul este unul din cele mai mari orase ale lumii , un adevarat megapolis, specific secolului XXI, care a devenit rapid una din cele mai importante, vizionare, frumoase si functionale capitale ale lumii. In plus, Dubai-ul se mandreste cu pozitia sa unică de punte intre piata in dezvoltare rapida a Chinei, oportunitatile oferite de continentul african si zona de dezvoltare a Americii Latine. Cuprinzand peste 200 de nationalitati, Dubai-ul este un centru de prim rang al finantelor mondiale, care primeste aproape 10 milioane de vizitatori anual si peste 51 de milioane de calatori in tranzit. Unul dintre primele10 orase ca vizitatori din intreaga lume, Dubai-ul este liderul natural al competitiei pentru Expozitia Mondiala din anul 2020. Tema generoasa alesa de Dubai pentru Expozitia Mondiala, intitulata ''CONECTAM MINTILE. CONSTRUIND VIITORUL'', ofera posibilitatea de a avea o varietate de subiecte, precum protectia mediului, dezvoltarea economica, turismul si amestecul culturilor si religiilor intr-un mediu al tolerantei.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Fostul politician PSD, Dorin Lazăr Maior, adus în țară pentru executarea pedepsei ( 22 Aprilie 2016 )

    A ajuns după gratii și urmează să își ispășească pedeapsa. Fostul lider Blocului Național al Revoluționarilor, Dorin Lazăr Maior, condamnat la închisoare pentru șantaj, a fost extrădat din Dubai și adus în țară de Interpol. Curtea de Apel Brașov a confirmat mandatul de arestare pe numele lui Dorin Lazăr Maior pentru 30 de zile.

  • Gigi Becali, condamnat la trei ani cu suspendare, în dosarul privind sechestrarea de persoane ( 11 Februarie 2013 )

    Trei ani de închisoare cu suspendare! Acesta este verdictul Curții Supreme în dosarul în care Gigi Becali este acuzat că a ordonat sechestrarea mai multor persoane care i-au furat autoturismul. Decizia completului de 5 judecători al Înaltei Curți de Casație și Justiție este definitivă și irevocabilă. În urma acestei hotărâri, patronul Stelei se va afla sub supraveghere în următorii 8 ani și va fi obligat să se prezinte lunar la poliție...

  • Zeci de specii de animale, la Pet Expo, in Capitala ( 13 Iunie 2011 )

    Câini, pisici, cocoși, pești...Iata ce au admirat sau cumpărat vizitatorii Târgului Pet Expo, organizat în Capitală, la Zone Arena. Bucurestenii si nu numai au dat năvală la standurile cu pisoi si căței. Oamenii au scos din buzunar între 500 si 2.500 de lei, în funcție de cât de prețioasă este rasa. Animale de companie sunt considerate si anumite specii de pești.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2