Date companie
 
 
 
 

Fostul politician PSD, Dorin Lazăr Maior, adus în țară pentru executarea pedepsei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Aprilie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pedeapsa, brasov, mandat, arestare, maior, dorin, dubai
 

A ajuns după gratii și urmează să își ispășească pedeapsa. Fostul lider Blocului Național al Revoluționarilor, Dorin Lazăr Maior, condamnat la închisoare pentru șantaj, a fost extrădat din Dubai și adus în țară de Interpol. Curtea de Apel Brașov a confirmat mandatul de arestare pe numele lui Dorin Lazăr Maior pentru 30 de zile.

AMBIANȚĂ "- Sunt nevinovat, complet nevinovat. Totul este o înscenare politică. - Nu ați amenințat pe nimeni? - Aici nu există dreptate, totul este o minciună."

Dorin Lazăr Maior a fugit din țară în noiembrie 2013, după ce a fost condamnat definitiv la șapte ani de detenție pentru șantaj în dosarul "Romexterra”.

Ulterior, Maior a mai primit alte două condamnări, de șase și șapte ani, pentru evaziune fiscală și ultraj. Deși era dat în urmărire internațională, Maior a încercat să facă trafic de influență, pentru un interlop din Brașov, pe care l-a învățat cum să obțină ilegal o achitare într-un dosar. În vârstă de 56 de ani, Dorin Lazăr Maior a fost deputat PSD de Brașov în legislatura 2000-2004.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2