Date companie
 
 
 
 

Economia României se îndreaptă cu TGV-ul spre anul 2030

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Noiembrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : traian basescu, criza economica, TGV
 

Președintele Traian Băsescu îi invită pe români să viseze, în ciuda crizei economice acute pe care o traversează! Potrivit șefului statului, în 2030, vom putea pleca cu trenul de mare viteză de la Constanța la Londra pentru cumpărături. Prezent la o dezbatere pe teme economice, Băsescu și-a expus pe larg viziunea despre cum va arata România peste 20 de ani.

TRAIAN BĂSESCU, președintele României: "Văd o țară din care vom putea pleca cu TGV-ul de la Constanța la Paris și trecând prin Canalul Mânecii, să ajungem la Londra, să ne facem cumpărăturile în city-ul britanic sau folosind cărțile de credit și venim înapoi la București tot cu TGV-ul."

Până la viitorul tren de mare viteză, Traian Băsescu crede că este necesar să ne valorificăm și potențialul turistic. În acest context, i-a mulțumit prințului Charles, pentru sprijinul acordat țării noastre.

TRAIAN BĂSESCU, președintele României: "Nu pot pierde ocazia de a mulțumi prințului Charles. (...) pentru sprijinul acordat României în promovarea valorilor sale turistice. Avem convingerea că vom avea în continuare un partener în promovarea României turistice de către Prințul Charles și familia regală britanică."

Ministrul Turismului, Elena Udrea, i-a mulțumit personal prințului Charles, cu ocazia vizitei efectuate recent la Londra.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • Traian Băsescu a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei ( 11 August 2020 )

    Lupta pentru fotoliul de primar al Capitalei se întețește! Dacă până acum își anunțaseră candidatura Gabriela Firea, Nicușor Dan și Călin Popescu Tăriceanu, a venit și rândul lui Traian Băsescu să intre în cursă.

  • Băsescu vrea legalizarea prostituției, Turcescu și Ivan se opun ( 23 August 2019 )

    Ideea legalizării prostituției naște noi controverse! Fostul președinte Traian Băsescu a susținut la un post de televiziune legalizarea prostituției, pentru diminuarea fenomenului de trafic de persoane. 

  • Traian Băsescu, din nou la atac ( 16 Aprilie 2016 )

    Traian Băsescu iese din nou la rampă! Într-o postare pe Facebook, fostul șef de stat nu a ezitat să-l atace pe Vasile Blaga. 

  • Elena Udrea, la petrecere cu Traian Băsescu! ( 13 Martie 2016 )

    Elena Udrea, la petrecere cu Traian Băsescu! Fostul ministru al Turismului a mers la Cluj pentru a-l boteza pe cel de-al doilea copil al președintelui filialei locale a Mișcării Populare. La petrecere a participat și fostul șef de stat, Traian Băsescu, care a intrat pe ringul de dans imediat ce s-au auzit acordurile primei melodii. Udrea a fost îmbrăcată într-o rochie neagră scurtă. Fosta blondă de la Cotroceni a și cântat, spre deliciul invitaților.

  • Traian Băsescu anunță că din toamnă se va înscrie în PMP ( 17 August 2015 )

    Fostul șef al statului se întoarce în politică! Anunțul a fost făcut în Alba, unde Traian Băsescu a participat la "Sărbatoarea Mocanilor". El a fost primit cu pâine și sare, însă zeci de localnici l-au și huiduit.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2