Date companie
 
 
 
 

Edilii Sectorului 1 pun prostituatele la muncă în folosul comunității

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Mai 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : prostituate, amenda, maidanezi, munca in folosul comunitatii
 

Inițiativă inedită, la Primăria Sectorului 1 din Capitală. Prostituatele care își desfășoară activitatea în zonă își vor achita amenzile prin muncă în folosul comunității. Concret, de săptămâna viitoare, acestea vor îngriji câinii maidanezi. Șoferii indisciplinați, cerșetorii și persoanele care tulbură liniștea și ordinea publică vor avea parte de aceeași soartă.

ALEXANDRU ICHIM, Primăria Sectorului 1: "Persoanele vizate sunt prostituatele, cersetorii si alte categorii de oameni care au comis diverse contraventii rutiere, nu au mentinut linistea si ordinea, n-au pãstrat curãtenia."

VOX"- Un primar de sector a spus cã v-ar ierta toate amenzile pe care le aveti dacã ati fi de acord sã practicati muncã în folosul comunitãtii. Ati fi de acord sã faceti acest lucru? - Da."

Cetățenii amendați vor fi căutați de Poliția locală, iar în cazul în care nu se vor prezenta la locul de muncă provizoriu, fapta va fi încadrată ca nerespectarea sentinței judecătorești și vor fi pasibili de pedeapsa cu închisoarea.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2