Date companie
 
 
 
 

Elevã sechestratã și violatã de sapte indivizi, în județul Vaslui

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Noiembrie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vaslui, tineri, eleva, arestare, viol
 

Coșmar pentru o elevă în vârstă de 18 ani din comuna Muntenii de Sus, județul Vaslui! Fata, care se afla într-o stație de autobuz, a fost acostată de doi tineri pe care îi cunoștea, care s-au oferit să o ducă acasă cu mașina. Aceștia au dus-o, însă, pe un câmp din localitatea Văleni, si-au mai sunat cinci prieteni și, cu toții, au supus-o batjocorii. Agresorii au fost prinși la scurt timp de polițiști și au primit mandate de arestare preventivă.

AMBIANȚĂ "Ce ați avut cu fata? De ce ați batjocorit-o? Nu v-a fost milă de ea?"

MIHAELA STRAUB, purtător de cuvânt, I.P.J. Vaslui "Aceștia au obliigat-o să întrețină raporturi sexuale împotriva voinței acesteia deși tânăra le-a solicitat permanent să o conducă acasă."

AMBIANȚĂ "Ce ai avut cu fata? De ce ai violat-o? O cunosteai? Ai fost prieten cu ea?"

După trei ore de coșmar, tinerii au dus-o pe fată acasă și i-au spus sã nu povesteascã nimic despre cele întâmplate. Ea le-a povestit, însă, părinților prin ce a trecut, iar aceștia au anunțat poliția și au chemat ambulanța. Victima a fost transportatã la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui pentru îngrijiri medicale.

AMBIANTĂ "- Ce spuneți de fapta fiului dumneavoastră? - Marcel, mulțumesc frumos, ai fost coleg cu mine și ai fost un hoț mai mare ca mine. - Da, dar fiul dumneavoastră a gresit, a violat o fată. - A gresit din cauza unui fraier, recunosc că e fraier, e prost."

Cei sapte agresori au vârste cuprinse între 18 si 27 de ani. Ei sunt cercetati, acum, pentru viol și sechestrare de persoană. Fata are nevoie de consiliere psihologică pentru a depași trauma la care a fost supusă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Tineri recuperați de la munte ( 30 Iulie 2021 )

  Doi tineri, lipsiți de experiență și fără echipament corespunzător, au solicitat ajutorul salvamontiștilor pentru a ajunge în siguranță în orașul Codlea. Potrivit Salvamont Brașov, persoanele rătăcite au fost localizate în noaptea de joi spre vineri în Măgura Codlei, zona Piatra Albă. 

 • Un primar din județul Ilfov, suspectat că a violat o fată de 12 ani ( 11 Iunie 2021 )

  Edil reținut pentru viol! Primarul comunei Ștefăneștii de Jos, din județul Ilfov, a fost reținut, pentru 24 de ore, fiind bănuit că ar fi violat o minoră, acum trei ani. În același dosar au fost reținute...

 • Elevă agresată de colege, într-un liceu din Timișoara ( 9 Iunie 2021 )

  Caz grav de bullying, la Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară din Timișoara! O elevă cu nevoi speciale a fost agresată de către două colege, spre amuzamentul altor adolescenți, care asistau la scenă.

 • Percheziții într-un dosar de înșelăciune, în județul Vaslui ( 1 Iunie 2021 )

  Val de percheziții în locuințele unor persoane suspectate de infracțiuni economice, în județul Vaslui! Peste 100 de polițiști și jandarmi, sub supravegherea procurorilor Parchetului...

 • Actorul Alexander Zudor, arestat preventiv pentru viol și tenativă de viol ( 2 Februarie 2021 )

  Violator în serie, prins de polițiștii bucureșteni! Este vorba de Alexander Zudor, un actor în vârstă de 46 de ani, cunoscut pentru aparițiile în reclame și producții vizuale. El a pozat inclusiv pentru coperta unei cărți.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2