Date companie
 
 
 
 

Elevi drogați cu etnobotanice, duși cu ambulanța la spital

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Octombrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, timisoara, etnobotanice, elevi, liceu
 

Situație gravă la un liceu din Timișoara! Patru elevi de a noua s-au prăbușit pur și simplu la pământ, după ce au consumat etnobotanice chiar în interiorul instituției de învățământ. Elevii au fost dusi de urgența la spital.

IOAN GHEORGHE BÂNDARIU, director unitate școlară "Am observat că era pălit la față, era incoerent în exprimare, nu stătea bine pe picioare. Am încercat să discut cu el. Ulterior, am mai găsit încă 3 copii. Unul era în toaletă, vomitase, unul era în sala de clasă. Toți cei 4 erau din clase diferite. Normal, i-am dus și pe ei la ambulanță."

Cadrele didactice i-au anunțat pe părinții liceenilor și aceștia au mers de urgența la spital.

MIHAI GAFENCU, medic, Spitalul de Urgență pentru Copii Timișoara "Probabil că au consumat o substanța etnobotanică, halucinogenă. Ei neagă, ei spun că au consumat țigări obișnuite dar starea lor era evident modificată ca urmare a consumului unor substanțe care nu au doar efectul nicotinei."

Băieții sunt acum în afara pericolului. În urma analizelor, se va vedea ce tip de substanțe au consumat. Medicii sunt îngrijorate de numărul mare de elevi care ajung la urgența din cauza drogurilor. Este pentru a treia oara, de când a început școala, când elevii timișoreni ajung din sala de clasă direct la spital, ca urmare a consumului de etnobotanice.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2