Date companie
 
 
 
 

Elevii care au luat BAC-ul cu 10, premiați de Ministerul Educației

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 August 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bacalaureat, absolventi, elevi de nota 10
 

Fericire maximă pentru elevii care au luat bacalaureatul cu 10! Pe lângă nota excelentă, obținută într-un an în care promovabilitatea a fost de doar 50%, tinerii absolvenți au fost premiați, în premieră, de Ministerul Educației. Mai mult, jumătate din cei 70 de elevi de zece își fac bagajele pentru a pleca la studii în străinătate.

VOX elev: "Eu mã aflu printre cei care vor merge în strãinãtate, în Franþa, la Lion Ecole."

VOX elevã: "-Care este secretul? -Sã înveți de la început cât mai mult, să știi ce vrei, să faci ceva pentru tine.``

VOX elev: "-Sper sã ajung medic. -Ce fel de medic? -Stomoatolog, dar nu știu sigur dacă asta am să fac în viitor, s-ar putea să mă schimb."

La festivitate, au fost invitate zeci de personalități din cultură, media și sport.

ILIE NÃSTASE, tenisman: "La noi ne mai lãsau. Știau cã facem sport mai mult, mai treceau cu vederea. (...) Eu știu cã am trecut, ce notã am luat nu mai conteazã, cã eu aveam în cap numai sportul."

DANIEL FUNERIU, ministrul Educatiei: "Excelența trebuie premiatã oriunde se aflã ea.

Ministrul Educației vrea să facă un obicei din a premia "excelența". Ar putea fi premiați chiar și elevii care au picat în vară, dar vor lua bacul în toamnă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Miercuri începe a doua sesiune a examenului de bacalaureat ( 20 August 2019 )

  Peste 43.500 de candidati s-au înscris la sesiunea august-septembrie a examenului de Bacalaureat, care începe, miercuri, cu probele scrise. Prima probă este cea la Limba și literatura română. Aceasta va fi urmată, în 22 august, de proba...

 • Absolvenții de facultăți economice ar putea fi angajați la stat ( 18 August 2019 )

  Absolvenții facultăților cu profil economic și-ar putea găsi mult mai ușor un loc de muncă în domeniu! Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, vrea să stimuleze angajările, motiv pentru care propune ca tinerii care au absolvit o facultate cu profil economic de stat sau privată, să poată fi angajați în domeniul finanțelor, fără să mai fie nevoiți să dea vreun examen. 

 • Au fost afișate rezultatele la bacalaureat, urmează contestațiile ( 8 Iulie 2019 )

  Primele rezultate ale examenului de bacalaureat s-au afișat, astăzi. 86.794 de elevi au reușit să promoveze Bacalaureatul 2019, potrivit datelor oficiale publicate de Ministerul Educației. Procentul celor promovați a fost de 63,78.

 • Bacalaureatul s-a încheiat. Urmează afișarea rezultatelor și contestațiile ( 4 Iulie 2019 )

  Examenul de bacalaureat, la final! Absolvenții de liceu au susținut, astăzi, proba la alegere a profilului și specializării la bac Pentru acest ultim examen, elevii au avut de ales între 10 discipline: Biologie, Chimie, Fizică, Economie...

 • Un licean premiant s-a spânzurat chiar înainte de bacalaureat ( 2 Iulie 2019 )

  Tragedie în Petrila! Un elev premiant, de la Colegiului Tehnic „Constantin Brâncuși” din Petrila, s-a sinucis chiar înainte de examenul de bacalaureat. Băiatul a fost găsit spânzurat într-o pădure de la marginea orașului.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2