Date companie
 
 
 
 

Elevii, duel de vis cu Steaua

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Septembrie 2022
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Meci Scoala 59
 

Dimineață plină de emoții și mișcare la Școala Gimnazială nr. 59 din Sectorul 6 al Capitalei, cu ocazia săptămânii europene a sportului! Elevii de clasa a VIII-a și-au unit forțele, pentru a ține piept pe terenul de fotbal echipei Academia Steaua. Spectacolul și adrenalina au urcat la cote maxime, având în vedere că pe teren s-a aflat și fostul jucător al roș-albaștilor, George Ogăraru.

GEORGE OGĂRARU, director tehnic, Academia Steaua ”A fost o experiență extraordinară. În primul rând, să fim aici și să vedem entuziasmul copiilor și apoi, bineînțeles, jocul în sine și jocul de fotbal pe care l-am practicat contra lor a fost spectaculos. Am văzut că sunt foarte talentați. Pun multă pasiune în joc și este foarte important pentru acești copilași să aibă și interacțiune cu nivelul profesionist și poate, astfel, reușim să îi atragem către fotbal, către sport.”

După 2-2 la pauză, fotbaliștii de la Academia Steaua s-au impus în final cu scorul de 7-4. Chiar dacă au pierdut, elevii au fost încântați de atmosfera și jocul prestat.

RAREȘ ANDREI BORȚEA, elev, Școala Gimnazială nr. 59 ”Au jucat mai bine decât mă așteptam, sincer, dar și noi am jucat destul de bine. Puteam să jucăm mai bine. Mi-a plăcut foarte mult, am putut să cunosc jucătorii de la Steaua și sper să ne mai jucăm și în viitor.”

MIHNEA IVAȘCU, elev, Școala Gimnazială nr. 59 ”Eu ziceam că ne luăm vreo 6-4, nu 7-4.”

VICTOR NISTOR, profesor sport, Școala Gimnazială nr. 59 ”Școala noastră s-a descurcat foarte onorabil. La început chiar am și condus echipa Stelei, pe parcurs experiența și-a spus cuvântul și copiii s-au simțit foarte, foarte bine și este un real câștig pentru școala noastră, că am avut onoarea și posibilitatea să jucăm cu acești mari campioni.”

De partea cealaltă, roș-albaștrii confirmă distracția și calitatea jocului.

ERIK ZAMFIR, jucător, Academia Steaua ”A fost destul de distractiv pentru că mă știu cu ei. A fost un meci frumos și s-a jucat egal, la egal.”

TEODOR ERHAN, jucător, Academia Steaua ”Mi se pare o activitate foarte interesantă, care ar trebui promovată în mai multe școli și mai des folosită.  Este o experiență frumoasă și îmi face plăcere să pot să joc cu acești copii și să le fac o zi mai frumoasă.”

PAULA COPĂCEL, director, Școala Gimnazială nr. 59 ”Este o onoare pentru noi să avem de-a face cu sportivi care au făcut istorie în fotbal. Elevii noștri au văzut diferența dintre ce înseamnă a munci și a te pregăti cu timp îndelungat și faptul că nu doar talentul este cel care generează performanța, ci și foarte multă muncă și, mai ales, grija pentru sănătate și grija pentru generațiile viitoare.”

Școala Gimnazială nr. 59 își propune să promoveze în continuare activitatea fizică, alimentația sănătoasă și socializarea, pentru a crea un echilibru în viața copiilor.


Elevii, duel de vis cu Steaua

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2