Date companie
 
 
 
 

Emisiunea „Din viața romilor”, la ceas aniversar

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Iulie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : viata, aniversare, emisiunea, nationaltv, romilor
 

Emisiunea ”Din viața romilor” împlinește 15 ani, dintre care, ultimii șase ani i-a petrecut la Național TV. Prin urmare, ediția de mâine, de la ora 10:00, prezentată de actorii Zita Moldovan si Sorin Sandu, este una aniversară, o retrospectivă a celor 15 ani de când ”cea mai mișto emisiune cu și despre romi”, ne oferă tuturor informatii de actualitate, interviuri, reportaje, muzică și concursuri. 15 ani de când invitații scot în evidență lumea diversa a romilor.

MONICA CORNEA, realizator „Din viața romilor” ”Iata că am împlinit 15 ani de când producem această emisiune. Emisiunea este produsă de Asociația Partida Romilor Pro Europa. Este organizația care reprezintă romii în Parlamentul României și are ca scop promovarea etniei rome prin a scoate în față toate părțile bune, începand cu cultura și istoria etniei rome.”

Din aprilie 2005, când a fost difuzată prima ediție, peste 800 de emisiuni au fost oferite publicului larg. De-a lungul timpului, realizatorii au promovat istoria romilor, tradițiile, îndeletnicirile, portul, limba, preocupările tinerilor, muzica tradițională de valoare.

MONICA CORNEA, realizator „Din viața romilor” ”În primul rând, aș vrea să mulțumesc colegilor mei care sunt atât de implicați. Pot să spun că este un mecanism care funcționează într-o redacție tv și unul fără altul nu am putea să scoatem un produs atât de bun. Este o emisiune ce are o audiență bună și le mulțumesc telespectatorilor care ne urmăresc, ne sunt fideli ediție de ediție. Aș vrea să le mulțumesc și acestora, prin intermediul dumneavoastră. ”

Realizatorii emisiunii îi asigură pe telespectatori că le vor oferi în continuare energia, resursele și timpul lor, pentru ca viața etnicilor romi să fie cunoscută, iar aceștia să cunoască progresul.

MONICA CORNEA, realizator „Din viața romilor” ”Vreau să vă spun că nu cred că ne vom opri aici. Avem planuri mari, intenționăm să mergem în paralel și online și emisiunea din viața romilor să meargă înainte, pentru ca avem multe lucruri frumoase de arătat despre etnia romă.”

CĂLIN-MIRCEA POPA, director general, Național TV ”Specialiștii în geodemografie opinează că, și cred acest lucru, opinează că, în momentul de față, în România ar trăi cam 1,5 chiar 2 milioane de romi, ceea ce face ca bazinul de telespectatori despre care vorbim să fie unul mult mai mare. Și iată atunci interesul pentru a găzdui în programele Național TV o astfel de emisiune. Aș evidenția efortul! E un efort fantastic pe care dumneavoastră îl faceți, încercând să dezilipiti eticheta aproape neagră de pe fruntea comunității rome pentru că sunt, cum spuneam și înainte, sunt tot felul de, știu eu convingeri, nu știu dacă pot fi numite convingeri, dar stereotipuri pot fi numite cu siguranță.”

”Din viața romilor” este prima emisiune de televiziune dedicată etnicilor romi, difuzată pe un post privat din România.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • „Start Show România”, în topul preferințelor ( 23 Noiembrie 2020 )

  Spectacolul de televiziune "Start Show România", din nou în topul preferințelor telespectatorilor Național TV. Ediția de ieri, un șuvoi de momente amuzante, numere de magie, muzică live și coregrafii...

 • Mâine, o nouă ediție Start Show România ( 21 Noiembrie 2020 )

  Mâine, de la ora 13:00, se dă, din nou, start distracției, la Național TV! "Start Show România" a ajuns la cea de-a zecea ediție, iar gazdele emisiunii, Diana Matei și Adrian Enache, v-au pregătit un spectacol de televiziune...

 • Start Show România, o nouă ediție ( 14 Noiembrie 2020 )

  O nouă ediție a spectacolului de televiziune Start Show România, mâine, de la ora 13:00, la Național TV! Gazdele emisiunii, Diana Matei și Adrian Enache, au pregătit surprize care de care mai atractive.

 • "Start Show România", din nou în topul preferințelor ( 9 Noiembrie 2020 )

  "Start Show România" se menține în topul preferințelor telespectatorilor Național TV. Ediția de ieri, un spectacol total de muzică live, coregrafii de mare clasă și momente amuzante a realizat o medie de audiență...

 • O nouă ediție a "Start Show România", pe 1 noiembrie, de la ora 13:00 ( 31 Octombrie 2020 )

  O nouă ediție a spectacolului de televiziune "Start Show România", mâine, de la ora 13:00, la Național TV! Gazdele emisiunii, Diana Matei și Adrian Enache, alături de artiști consacrați, au pregătit un show de zile mari.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2