Date companie
 
 
 
 

Emy, dansatoarea pe manele, candidat pentru funcția de inspector D.S.P.

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Noiembrie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresti, candidat, inspector, manele, dansatoare, dsp, emy
 

Candidatură bizară, la Direcția de Sănătate Publică București! Emy, o tânără dansatoare de manele, apare candidată pentru un post de inspector la D.S.P.. Potrivit B1 TV, dansatoarea, Maria Emylia Florescu pe numele său real, ar urma să ocupe funcția de inspector de specialitate debutant, în cadrul instituției de sănătate. Au fost scoase la concurs două posturi de medici de medicină generală, unul pentru medic stomatolog, unul pentru biolog, șapte posturi pentru asistenți, precum și un post de inspector de specialitate debutant. Instituția ar fi permis depunerea dosarelor în termen de doar 48 de ore, astfel că doar cei care știau de existența acestor posturi vacante puteau să aplice într-un timp atât de scurt. Deși în anunțul de angajare era specificat faptul că toți candidații pentru funcția de inspector trebuie să aibă diplomă de licență în domeniul economic, juridic sau tehnic, se pare că Emy Dansatoarea ar fi fost acceptată deși ea a absolvit Facultatea de Management Turistic, la o universitate privată din Capitală. Mai mult, ea ar fi obținut un punctaj de 93,33 la interviul pentru ocuparea postului, mai mult decât un medic stomatolog sau unul de medicină generală. Într-un comunicat de presă, Direcția de Sănătate Publică București susține, însă, că Emy Dansatoarea nu este angajata instituției și nu a fost încheiat niciun contract individual de muncă cu aceasta. O altă situație controversată a fost consemnată zilele trecute, când în spațiul public a apărut informația potrivit căreia Daniel Doboș, fostul lider USR Turda, condamnat pentru săvârșirea a două crime comise în urmă cu 25 de ani, este noul consilier al Primarului Sectorului 1, Clotilde Armand și totodată, noul șef al Poliției Locale. Edilul Sectorului 1 a dezmințit, însă, informațiile apărute, susținând că acestea sunt fake news și a subliniat că Daniel Doboș nu a fost și nu va fi consilierul său.
« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Un locuitor din Chiajna critică ironic măsura carantinării ( 23 Noiembrie 2020 )

  Carantinarea localităților de lângă capitală a stârnit indignarea locuitorilor, care o consideră o măsură fără rost. Oamenii spun că o astfel de măsură încurcă și mai mult viața de zi cu zi, fără a avea...

 • Restricții prelungite ( 2 Noiembrie 2020 )

  Restricțiile actuale din Capitală se mențin! Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență din București s-a reunit în această dimineață pentru a stabili măsurile pentru următoarele două săptămâni. 

 • Fostul polițist Eugen Stan, condamnat definitiv pentru agresiuni sexuale ( 30 Octombrie 2020 )

  Fostul politist Eugen Stan din cadrul Brigăzii Rutiere București, acuzat de mai multe agresiuni sexuale asupra minorilor, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București la 20 de ani de închisoare.

 • Noi restricții impuse în București, după intrarea în scenariul roșu ( 19 Octombrie 2020 )

  Noi restricții pentru bucureșteni! Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență al a hotărât, în urma reuniunii de astăzi, suspendarea mai multor activități. Astfel, începând de la miezul nopții, va intra...

 • Amenzi aspre, pentru ambrozie ( 26 August 2020 )

  În ciuda faptului că proprietarii de terenuri au fost somati să elimine ambrozia, Poliția Locală a descoperit zeci de terenuri năpădite de această plantă, în Capitală, în urma unor acțiuni de control din ultima perioadă.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2