Date companie
 
 
 
 

EuroEdu, un program pentru elevi performanti

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Octombrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : performanta, proiect, bucuresteni, elevi, scoala, tineri, euroedu, valori
 

Care sunt valorile în care crede această generatie? Aceasta este întrebarea aflată la baza proiectului EuroEdu, un program ce încearcă să-i ajute pe elevii bucureșteni, cu performanțe deosebite la învățătură, să facă alegerile cele mai potrivite pentru viitor.

STEFAN PALARIE, președinte, "Școala de valori" "Astăzi, celebrăm aproape un an de zile de când semințele acestei idei, un program de genul EuroEdu, au încolțit și uite un an mai târziu, el a fost pus în practică."

Surpriza a venit din partea tinerilor, care nu au văzut succesul școlar ca fiind unul personal.

DRAGOS SARBU, manager de proiect "În momentul în care îi întrebam care este succesul pentru voi, răspunsurile veneau mai degrabă pe plan extra-școlar."

VOX "Ceea ce fac eu este din pasiune, și pentru că îmi place să mă implic foarte mult și să aduc o schimbare. De aceea, fac foarte multe voluntariate și mă implic în foarte multe proiecte."

VOX "Îmi doresc să excelez în orice domeniu și de aceea vreau să merg la o facultate din străinătate, având în vedere să sistemul din România nu cred că mă ajută îndeajuns."

EuroEdu este un proiect care indentifică si pune în valoare performanta tinerilor. Pentru organizatori, elevul ideal este în clasa a X-a sau a XI-a si excelează atât la olimpiade, concursuri nationale si internationale, cât și în voluntariat si activităti specifice ONG-urilor sau în activități culturale si artistice.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2