Date companie
 
 
 
 

European Drinks și Izvorul Minunilor, alături de bolnavi și medici

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Aprilie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, oradea, bolnavi, apa, medicale, european, cadre, izvorul, minunilor, drinks, donatie, curteanu
 

European Drinks și Izvorul Minunilor sunt alături de toți cei care suferă în această perioadă grea a pandemiei și continuă seria de donații! Astfel, Spitalul Clinic Municipal "Dr. Gavril Curteanu" din Oradea a primit 14.400 de flacoane de apă minerală naturală plată Izvorul Minunilor, la 0,5 litri, în valoare de aproape 20.000 de lei. Apa va fi distribuită pacienților și cadrelor medicale, în pragul sfintelor sărbători pascale, cu scopul de a alina suferința bolnavilor și de a-i ajuta pe cei care depun eforturi supraomenești în lupta cu pandemia de coronavirus.

NICOLAE DANCE, dir. financiar, Spitalul „Dr. Gavril Curteanu” „Mulțumim firmelor European Drinks și Izvorul Minunilor pentru gestul lor, constând în sponsorizarea a 14.400 de sticle de apă minerală plată Izvorul Minunilor, apă necesară pentru aceste momente grele pentru pacienții spitalului și pentru cadrele medicale care asigură asistența medicală a pacienților. Mulțumim de asemenea, și pentru sponsorizările pe care le-au mai făcut în cursul anului 2020, în două rânduri și în 2021 în luna ianuarie.” 

CĂLIN BARABAȘ, dir. Îngrijiri Medicale, Spitalul „Dr. Gavril Curteanu” „Este foarte importantă pentru noi, mai ales pentru colegii noștri care lucrează în echipament de protecție. Vă dați seama că după ce stai 5-6 ore în acest echipament te deshidratezi și această apă minerală naturală Izvorul Minunilor ne ajută în acest sens, să-i putem hidrata, să reziste cât mai mult. Această apă va ajunge și la pacienții care sunt internați în acest spital COVID, unde pacienții sunt în număr din ce în ce mai mare." 

Potrivit oamenilor de știință, hidratarea este vitală pentru funcțiile de bază ale organismului precum reglarea temperaturii corpului și a tensiunii arteriale, pentru buna funcționare a celulei nervoase, a rinichilor și a mușchilor și pentru digestie. Deshidratarea poate provoca oboseală, epuizare, dureri de cap și reduce semnificativ buna functionare a creierului. European Drinks și Izvorul Minunilor vor fi în continuare alături de cei aflați în linia întâi a luptei cu pandemia, pentru a trece cu bine prin această încercare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2