Date companie
 
 
 
 

Expoziție internațională de porumbei, la Romexpo

RSS Știri
 
 
Data publicării : 31 Ianuarie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : expozitie, Romexpo, porumbei, columbofili
 

Cea mai mare expoziție europeană de porumbei din ultimii 25 de ani, organizată la București! Peste 1.000 de porumbei campioni au fost prezentați la Romexpo în cadrul Expozitiei Nationale Columbofile și Expozitiei Europene de Porumbei Voiajori. Aceștia sunt cei mai buni porumbei voiajori din 12 țări din Europa. Vizitatorii au avut ocazia să vadă speciile celebre care valorează și 200.000 euro.

VOX "Am venit să vedem, am venit și să expunem."

VOX "Din pasiune! Am avut pasiunea asta toată viața. Acum sunt prea bătrân să mai continui, dar îmi place să văd. 70 de ani am avut porumbei."

Sorin Florea, unul dintre cei mai importanți columbofili din România, are în prezent 1.200 de porumbei.

SORIN FLOREA, crescător "Pasiunea mea, de fapt, este un viciu pe care l-am moștenit de la tatăl meu. Porumbelul este un sportiv."

Vedeta expoziției a fost un porumbel voiajor considerat cel mai bun.

AMBIANȚĂ "Este vorba despre un celebru păianjen. Acest porumbel este declarat de federația columbofilă cel mai bun porumbel de distanță mare de o zi."

Expoziția, aflată la a cincea ediție, a fost organizată de Federația Națională a Crescătorilor de Porumbei din România.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Secretele ascunse în pielea omului, dezvăluite în fotografii expuse la Centrul Cultural Ceh ( 13 Noiembrie 2020 )

  Expoziție inedită de fotografie, la Centrul Cultural Ceh din București! Centrul Ceh și-a redeschis ușile pentru vizitatori, către galeria Future Museum, care devine, uneori, spațiu expozițional. Asta, după o perioadă...

 • Expoziția „Reptilia”, la Muzeul „Grigore Antipa” din București ( 21 Octombrie 2020 )

  Expoziție inedită de reptile, la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” din București! Sunt 51 de specii de reptile, exemplare născute și crescute în captivitate, conform legislației internaționale.

 • Lucrari originale semnate de Salvador Dali, la muzeul din Buzău ( 23 Septembrie 2020 )

  "Unexpected Dali", o expoziție cu totul deosebită pentru iubitorii de artă, deschisă oficial la Muzeul Judetean Buzău! 150 de lucrări originale semnate de Salvador Dali, cel mai proeminent reprezentant al suprarealismului...

 • "Armonia Artelor", vernisaj spectaculos în Capitală ( 11 Decembrie 2019 )

  Iubitorii de artă se pot bucura de expoziția Armonia Artelor din Capitală! Creațiile au fost prezentate publicului în cadrul unui vernisaj de excepție.

 • Vinuri pentru toate gusturile, la Romexpo ( 23 Noiembrie 2019 )

  Târg de vinuri, la Romexpo! În acest weekend, românii pot degusta gratuit sute de vinuri de la crame de top din România. Organizatorii au mai pregătit și un bar de mixologie cu spumante, o bibliotecă de spumante, iar pe partea de mâncare găsim preparate românești și franțuzești. Foarte apreciate au fost și deserturile.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2