Date companie
 
 
 
 

Factură uriașă la apă, primită de un craiovean

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Martie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : oltenia, craiova, apa, factura, contestatie, consum, teava, compania, apometru
 

Factură uriașă la apă, primită de un craiovean! Omul a fost în pragul infarctului, când a citit ce scria pe înștiințarea de plată! Potrivit facturii, craioveanul avea de achitat nici mai mult, nici mai puțin, decât 77 de tone de apă, pe care le-ar fi consumat într-o lună. Culmea este că nu are în casă nicio chiuvetă, nici de baie, nici de bucătărie, nu are cadă și nici mașină de spălat.

ALEXANDRU GHIȚĂ, reclamant "În ianuarie, factura a depășit așteptările! 77 de metri cubi de apa, 488, 86 de lei. Nu există baie, nu există toaletă. E d-aia, în curte, cum era odată."

După ce și-a revenit din șoc, omul a pus mâna pe telefon și a sunat la compania de apă.

ALEXANDRU GHIȚĂ, reclamant "Mi-a zis: ”Domnule, sapă și, după ce sapi și vezi că nu e țeava spartă în curte, mă suni!”. Era vinerea, îl deranjasem. Ne-am apucat, am săpat un metru jumate, domnule, să nu fie țeava spartă. Am văzut că nu e spartă și am sunat din nou. Domnule, am o problemă! Hai să vedem cum facem cu ăștia 77 metri cubi de apă, că e fabulos de mult. Domnule, dacă atât indică apometrul, ești bun de plată."

Omul mai are, însă, o șansă, ca să scape de coșmar. El poate să conteste factura și să ceară verificarea apometrului.

DOREL GRIGORIE, director, Compania de Apă Oltenia "Dânsul, de fapt, contestă un consum de 77 metri cubi. I se pare o cantitate mare sau foarte mare. Asta este! Are dreptul să conteste. Noi ne limitam la apometrul respectiv."

Culmea este că omul platește de șapte ani și canalizarea care, de fapt, nu există în realitate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2