Date companie
 
 
 
 

Factură uriașă pentru consumul de energie electrică, primită de o familie din Brașov

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Septembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : brasov, familie, electrica, factura, consum, contor
 

O familie din Brașov a avut un șoc, după ce a deschis plicul de la Electrica! Ultima factură indica un consum de 10.000 de KW și peste 5.000 de lei de plată, pentru energia electrică. Consumul înregistrat este echivalent cu cel al unei fabrici sau al unui bloc întreg. Oamenii spun că factura uriașă a venit după ce angajații de la Electrica le-au schimbat contorul.

AMBIANȚĂ  "Iar la 3 luni, următoarea citire, 11.224. Total consum kilowati 10.340 de KW. Factura are o valoare de 5.571 de roni!"

Familia Chiriac locuiește într-un apartament de trei camere și au un televizor, un frigider, o mașină de spălat, un cuptor cu microunde și o centrală. Până la schimbarea contorului, facturile lunare la curent nu depășeau un consum de 140 KW.

MATILDA CHIRIAC, client furnizor de electricitate "Ne-a picat cerul pe noi, fața, vă dați seama! Cum așa ceva, din moment ce noi știam că avem un consum de atâția kilowati și maximul de 80 lei am avut factura!"

Familia Chiriac a depus o contestație la furnizorul de energie electrică, dar verificările arată că aparatul nu este defect și că a indicat consumul corect.

AMBIANȚĂ "Ni s-a spus că contoarul a fost verificat la Brașov și e bun și că, acum, trebuie să meargă la fabrica producătoare de la Timișoara, pentru încă o verificare. Am așteptat încă o săptămână și ni s-a spus că contorul este bun!"

STANCIU NICULAI, reprezentant furnizor de electricitate "Având în vedere cantitatea relativ mare pentru un consumator casnic, vom proceda în continuare la investigații suplimentare. În urma acestei analize, se va stabili dacă consumul este real sau nu."

Reprezentanții companiei de electricitate spun că, până la clarificarea situației, familia Chiriac nu trebuie să achite factura.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2