Date companie
 
 
 
 

Falsificatorii de vin riscă închisoarea

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Iunie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : parlament, lege, inchisoare, apa, vin, falsificatori, oficial, monitorul, chimicale
 

Falsificatorii de vinuri riscă închisoarea! Indivizii care pun coloranți sintetici, îndulcitori artificiali sau chiar apă în băutură vor suporta rigorile unei legi care a fost deja adoptată de Parlament.

VOX "Oricum, la 6 lei sigur nu este vin sută la sută!"

VOX "Daca vă uitați la prețuri, sunt vinuri care costă apa minerală plus, așa că n-are rude în vie. În mod cert, acele vinuri n-au nicio rudă în vie."

prin telefon: CIPRIAN NICA, inițiatorul legii "Pe noi ne interesează mai ales începând din aceasta toamnă. Eu de ce sunt optimist? Pentru că, de câțiva ani, știu ce se întâmplă pe piața românească, dar oamenii au produs și au falsificat vinuri, pentru că au fost învățați într-o epocă, pentru că vidul legislativ a permis acest lucru."

Cei prinși că falsifică vinul cu apă sau chimicale, riscă închisoarea de până la 3 ani. Culmea, pedeapsa li se pare cam aspră tocmai consumatorilor.

VOX "Nu cu închisoarea, dar o amendăăă grosolană, așa, ca să nu mai... să îmbolnavească lumea, cum ar veni."

Legea împotriva celor care falsifică vinul urmează să fie publicată în Monitorul Oficial și, din acel moment, își produce efectele.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2