Date companie
 
 
 
 

Fără bani pentru tratamentul fiicei, o femeie de serviciu s-a spânzurat într-un cămin studențesc din Galați

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Martie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : galati, sinucidere
 

Caz șocant la Galați! O femeie de serviciu care lucra în căminele studențești din oraș și-a luat viața. Disperată că nu și-a mai luat salariul de două luni și avea nevoie urgentă de banii din salariu deoarece cu aceștia plătea tratamentul fiicei ei, care a suferit un transplant de rinichi, ea s-a spânzurat. Primea lunar un salariu de 700 de lei și bonuri de masă.

SORIN LAZĂR, soțul femeii: "Plângea și spunea că nu știe ce să facă. Pur și simplu a intrat în depresie. Banii mei mergeau pentru casă, iar banii ei mergeau pentru tratamentul fetei pe care o am cu transplant, lună de lună, e dependentă toată viața pentru transplantul ăsta."

Mai mult, fostele colegele ale femeii susțin că șefa ei o jignea și se purta urât cu ea.

CONSTANȚA COSTANDACHE, fostă angajată: "Nu li s-au dat bonurile din luna decembrie. Nu aducea materiale. Era jignită tot timpul și i se spunea că ia din materiale. Adică era acuzată și de furt? Da."

ANTON LUNGU, fratele femeii: "Când venea ziua de salariu, dacă încerca să zică ceva, începea cu amenințări, că te dau afară, că te fac, te dreg, găsesc alta în locul tău. A cedat săraca."

Femeia a lăsat și un bilet de adio în care le-a spus celor dragi că îi iubește. Directorul căminelor studențești susține că universitatea plătea la timp firma care făcea curățenie.

BOGDAN RODEANU, director căminele studentești Galați: "Nu avem o zi de întârziere la plata obligațiilor financiare pentru firma care presta serviciul de curățenie."

Procurorii și polițiștii au declanșat o anchetă în acest caz.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2