Date companie
 
 
 
 

Fara apa la Albeni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Octombrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : sinistrati, apa
 

De 6 ani de zile, fara apa. Dupa ce s-au trezit cu gosposariile înghitite de pamânt, sute de sinistrati din Seciuri, judetul Gorj, stramutati în comuna Albeni, cara apa cu bidoanele de la singura sursa din localitate. Apa de-abia le ajunge, oamenii spun ca a ajuns un lux.

AMBIANTA femeie ia apa cu butoiu Cu apa cum va descurcati? Cam greu. E singura sursa? da. Pt mancare? Pentru de toate daca nu sunt posibilitati.

O parte din sinistrati, putini însa, au reusit sa îsi faca fântâni. Ceilalti nu au alta solutie decât sa o care cu bidoanele, zilnic, de la un put forat.

VOX : Ne descuram foarte greu si cu apa, uitati caram cu bindoanele. De sus nu ne ajuta nimenea. Sa asteptam mila lui Dumnezeu.

VOX: V-ati acomodat aici in zona aceasta? Da, ne-am acomodat dar este mai greu cu sursa de apa, ca nu este decat aceasta pompa.

Autoritatile spun ca nu au bani pentru a aduce apa în localitate.

DUMITRU CORNEA, primar, comuna Albeni: Promisiunile sunt aceleasi de cativa ani de zile si toata lumea promite ca acesti sinitrati vor avea apa canal. Am depus un proiect apa canal pentru ei. Toate promisiunile din parte deputatilor si senatorilor pe aceasta zona sunt pt anul viitor.

La Albeni au fost ridicate 280 de locuinte pentru sinistratii din satul Seciuri, unde au avut loc alunecari masive de teren. Pâna se va rezolva problema alimentarii cu apa, oamenii vor continua să stea la coadă la unica sursa din localitate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2