Date companie
 
 
 
 

Femeia din Slatina ucisă cu bestialitate a fost înmormântată, criminalul este arestat

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Ianuarie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : slatina, politie, injunghiat, criminal, predat, femeie ucisa
 

Femeia din Slatina ucisă cu bestialitate de vecin a fost înmormântată astăzi! Între timp, cel care i-a luat viața cu 13 lovituri de cuțit, dă socoteală pentru fapta sa în fața oamenilor legii, după ce s-a predat sâmbătă. Tânărul de 27 de ani, vecin de palier cu victima sa, a stat ascuns două zile și două nopți și, deși a fost văzut în zona unei piețe, polițiștii nu au reușit să-l prindă până ce nu s-a predat. Părinții acestuia sunt îngroziți de ceea ce a putut să facă.

VOX "- Eu nu cred, nu cred! - Avea vreo relatie cu ea? - Nu stiu! - Avea vreo relatie cu vreo femeie? - Nu avea, nu stiu nimic de vreo relatie, că, dacă știam..."

Polițiștii au exclus de la început ipoteza tâlhăriei, pentru că autorul crimei nu îi furase nimic victimei.

IULIAN NICOLAE, purtătorul de cuvânt, I.P.J. Olt "În continuare, se desfășoară cercetări pentru aflarea împrejurărilor în care s-a comis fapta."

Anchetatorii au ajuns la concluzia că fapta a fost premeditată. Tânărul le-ar fi mărturisit anchetatorilor că, acum aproape doi ani, a încercat să aibă o relație cu vecina pe care o știa din copilărie, dar femeia l-a amenințat că îl va reclama la poliție dacă nu o lasă în pace. Se pare că bărbatul de 27 de ani a făcut o obsesie pentru femeia mult mai în vârstă decât el și asta l-a împins la crimă. El riscă, acum, închisoarea pe viață.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2