Date companie
 
 
 
 

Femeia sfasiata de caini a murit

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Ianuarie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, murit, femeia, sfasiata, caini
 

Femeia sfâșiată, joi, de câini într-un fost spațiu al Administrației Domeniului Public Sector 5 a murit, vineri, la Spitalul Bagdasar - Arseni, din Capitală, în urma unui stop cardio-respirator.

IOAN FLORESCU, Spitalul "Bagdasar-Arseni" "Leziunile produse de aceste muscãturi de câini, îndrãznesc sã le asemuiesc cu un sindrom prin strivire, una dintre cele mai grave leziuni în patologia traumaticã. Au distrus tegumente, au distrus muschi, tendoane, vase, nervi. "

IULIAN NIȚU, angajat A.D.P., Sector 5 "- Acesti câini au mai fost ridicati. - Si au venit înapoi? -Au venit înapoi! -De la adãposturile câinilor ei nu pot pleca pe bicicletã pânã la A.D.P. înapoi, domnule director."

VOX: "-Stiti câti sunt? -O herghelie de câini! -V-au muscat vreodatã? -Pe mine, nu. Pe fata mea au muscat-o acum un an. Au târât-o, uite chiar aici, în locul ãsta. Cu copii, cu tot! Si dacã nu era vecinu ãsta cu magazinul, o sfâsia!"

SORIN OPRESCU, primarul Capitalei "Începem sã-i depozitãm la Fundulea, în sensul bun al cuvântului, îi îngrijim acolo pe cãtei. Continuãm sterilizarea, însã, continui sã spun sus si tare - legea nu functioneazã! Responsabilii de bloc semneazã, nu le mai dã nimeni pâine si apã si câinii pleacã!"

Serviciul de Ecarisaj a ridicat deja câinii ucigași.

EMILIAN PRODAN, Poliția Animalelor "În conditiile în care se va dovedi cã conducerea ADP nu a luat mãsuri concrete putem vorbi si de un dosar penal!"

Nefericitul eveniment s-a produs, joi, în timp ce victima încerca să verifice un container al societății pentru care lucrează.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2