Date companie
 
 
 
 

Femeie muscata de caini, in stare grava la spital

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Noiembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, stare grava, muscata de caiini, Spitalul de Urgenta Sf Ioan din Iasi
 

O femeie de 68 de ani din localitatea ieșeană Horlești a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost mușcată de câini. Femeia a fost atacată de o haită de câțiva maidanezi. Pacienta a fost transportată în stare critică la Spitalul de Urgență "Sfântul Ioan" din Iași și băgată direct în sala de operație.

ambianta
"Gata, linisteste-te, cã mai rãu îti faci!"

ambianta
"Veneam de la Horlesti la Lungani si când colo mi-au iesit câinii si m-au muscat, m-au fãrâmat! si de mâini, si de picioare, si de spinare, si de cap m-au luat! Câti câini erau? Cred cã erau vreo nouã-zece! Erau o grãmadã!"

Prognosticul medicilor este destul de rezervat.

dr. TUDOR CIUHODARU - sef UPU Spitalul de urgenta Sf Ioan Iasi: "Cei trei chirurgi plasticieni, un anenstezist si doi medici de urgenã încearcã sã o salveze, întrucât leziunile sunt extrem de severe! Dacã pacienta va supravietui, va avea nevoie de grefãri ulterioare. Chiar si în aceste conditii, prognisticul se mentine extrem de rezervat!"

Femeia este în șoc traumatic cu plăgi multiple la cap, torace, mâini și picioare. Acum este internată la Secția de Terapie Intensivă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2