Date companie
 
 
 
 

Festivalul "Brașovul în bucate", în scop caritabil

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 August 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : festival, brasov, bucatari, restaurante, bucate, caritabil
 

Cele mai apreciate restaurante din Brașov și-au mutat bucătăriile în stradă, în cadrul Festivalului "Brașovul în bucate". Timp de două zile, bucătarii șefi i-au ademenit pe trecători cu cele mai gustoase mâncăruri. Au făcut demonstrații culinare și au organizat degustări de vinuri. Totul, în scop caritabil!

VOX "Mi se pare extraordinar, să vezi cum se prepară mâncarea pe care o comanzi! Și am senzația că sunt mult mai sănătoase. Sunt făcute cu ulei de măsline."

Gurmanzii au poftit la preparatele maeștrilor bucătari, fără restricții. Pește în crustă de cartof, spaghete cu legume sau roșii cu anghinare, au trezit în egală măsură apetitul trecătorilor. Pentru fiecare porție, pofticioșii au scos din buzunar între 15 și 30 de lei.

AMBIANȚĂ "- Cum este această legumă? - Foarte bună! Mai ales în stare proaspătă, făcută la grătar sau trasă la tigaie, cu puțin ulei de măsline și usturoi. Acestea sunt roșii uscate."

VOX "Dacă ești cu copiii, trebuie să te oprești, că li s-a făcut foame când le-au văzut."

AMBIANȚĂ "Anghinare cu roșii! Să aveți poftă!"

Dincolo de pasiunea pentru gătit, bucătarii s-au gândit la bolnavii de cancer, cărora le vor dona o parte dintre banii obținuți la acest eveniment. Festivalul "Brașovul în bucate" este la prima ediție, dar organizatorii își doresc să devină o tradiție.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2