Date companie
 
 
 
 

Festivalul Internațional se Statui Vivante, organizat de Teatrul Masca, în Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Iunie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : capitala, festival, herastrau, masca, teatrul, parcul, actori, statui, vivante
 

Festivalul International de Statui Vivante, în Capitală! A treia ediție a festivalului organizat de Teatrul Masca a debutat vineri, în Parcul Herăstrău. Teatrul de pantomimă face, în aceste zile, deliciul iubitorilor acestui gen unic promovat în România de actorii de la Masca. Ei își propun, la această ediție, să realizeze o punte, în timp, între Bucureștiul de altădată și cel de astăzi. Motto-ul manifestării artistice este: "Cu bastonul prin Bucuresti", după titlul unei cărți a lui Tudor Arghezi.

MIHAI MĂLAIMARE, director, Teatrul Masca "Sunt 7 premiere pe care Teatrul Masca le-a adus in dezbaterea festivalului, o editie dedicată in intregime Bucureștiului."

IULIA DUMITRU, actriță "Spectacolul-destin este povestea de iubire dintre Mihai Eminescu și Veronica Micle."

La festivalul organizat de Masca sunt invitați oameni de teatru din Olanda,Rusia, Marea Britanie, Bulgaria, si Ucraina. Mulți dintre aceștia sunt laureați ai unor competiții artistice de prestigiu.

Ashton KA, actriță "Pentru mine este ceva minunat! Pot sa fac asta, pentru ca iubesc acest job."

Evoluția actorilor, la debutul festivalului, a fost răsplătită cu aprecierile spectatorilor.

VOX " Mi-a plăcut tot, de la cap la coadă."

VOX "Mi-a plăcut că a fost un eveniment cultural spontan."

VOX "Au avut un joc actoricesc incredibil."

Festivalul Internațional de Statui Vivante se va încheia luni-seară. Până atunci, pantomima, dansul și veselia vor stăpâni deplin Parcul Herăstră.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2