Date companie
 
 
 
 

Fetiță de 10 ani, înecată în lacul din Parcul Herăstrău

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Septembrie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : herastrau, fetita, lac, inecata
 

Caz cutremurător, în București! O fetiță în vârstă de 10 ani s-a înecat în Lacul Herăstrău, chiar sub privirile prietenei de joacă! Copila a alunecat în apa lacului, în momentul când s-a aplecat pentru a se spăla pe mâini. A murit sub ochii celeilalte fetițe, care a încercat să să o salveze, dar în zadar. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, mama prietenei fetiței relatează scena dramatică petrecută în Herăstrău. "Eliza mea a fost astăzi martora morții accidentale a Maiei – o fetiță de 9-10 ani, prietenă cu ea și vecină de scară cu noi. Maia a alunecat în lacul Herăstrău și nu a mai ieșit vie de acolo. S-a înecat sub ochii Elizei. Se murdarise Maia pe mâini și a vrut să se spele. A fost fatal. A întins mâinile către luciul apei, a facut un pas prea aproape de apă, a alunecat pe o porțiune cu mătasea-broaștei și a căzut în lac. Mai mult decât martoră”, notează femeia. Ea mai scrie că fiica ei a apucat-o de mână, apoi a căutat un băț mai lung, ca să o tragă înapoi. Un bărbat care a auzit strigătele disperate ale copilei a alertat serviciul unic de urgență 112. Între timp, la fața locului au mai ajuns doi bărbați aflați în apropierea lacului. Unul dintre ei a intrat în apă și a adus corpul fetiței la mal, apoi i-a făcut masaj cardiac. Între timp au ajuns și echipaje de la I.S.U. și S.M.U.R.D.. Măsurile de resuscitare aplicate de medici nu au avut, însă, niciun rezultat și a fost declarat decesul.


Fetiță de 10 ani, înecată în lacul din Parcul Herăstrău

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Amenzi de 120.500 de lei, în urma controalelor din Herăstrău ( 18 Octombrie 2020 )

  Amenzi uriașe, în urma controalelor efectuate de autorități, în acest weekend, la obiective cu profil alimentatie publica - terasă/ restaurant din zona Herăstrău!

 • Relaxare totală, în Parcul Herăstrău ( 17 Mai 2020 )

  Aglomerație în Parcul Herăstrău din București, în primul weekend de la momentul intrării în starea de alertă. Însă, de respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului nici n-a mai fost vorba.

 • Fetița din Gura Șuții, dispărută vineri, a fost găsită moartă ( 22 Septembrie 2019 )

  Fetița de 11 ani din Gura Șuții, județul Dâmbovița, dispărută vineri, a fost găsită moartă, cu urme de violență pe corp. Trupul neînsuflețit al copilei a fost găsit printre niște tufișuri, într-un lan de porumb din apropierea localității.

 • O fetiță din Iași a fugărit hoțul care i-a furat telefonul ( 20 Aprilie 2019 )

  Caz incredibil, la Iași! O fetiță de nouă ani, tâlhărită de un bărbat de 44 de ani, a reacționat într-un mod care i-a lăsat cu gura căscată pe adulți. În scena surprinsă de camerele video de supraveghere se vede cum...

 • Accident mortal, pe o șosea din județul Brașov ( 15 Martie 2019 )

  Accident foarte grav, în județul Brașov! O fetiță de șapte ani a murit, iar sora acesteia, de un an și două luni, și mama lor au fost găsite în stop cardio-respirator, după ce mașina în care se aflau alături de părinți a căzut într-un pârâu.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2