Date companie
 
 
 
 

Fetiță de 3 ani, în stare gravă după ce a căzut într-un vas cu apă clocotită

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 August 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ancheta, fetita, gorj, mama, parinti, apa, neglijenta, clocotita, oparita, dragotesti
 

Fetiță de 3 ani în stare gravă la spital, după ce s-a opărit cu apă clocotită! Micuța se juca în curtea casei din localitatea Drăgotești, județul Gorj, când, la un moment dat, mama ei a scos afară o găleată cu apă clocotită. Într-un moment de neatenție din partea mamei, fetița a alunecat și a căzut în apa fiartă.

AMBIANȚĂ ”- Cum s-a întâmplat? A tras oala pe ea? - Era jos. S-a împiedicat. S-a împiedicat și a dat cu fundul acolo.”

Micuța a suferit arsuri pe jumătate din suprafața corpului. Din cauza durerilor a intrat în șoc, iar medicii au reușit cu greu să o stabilizeze. A fost transportată, mai apoi, cu un elicopter S.M.U.R.D., la un spital de copii din București.

CLAUDIU CONSTANTINESCU, medic, S.A.J. Gorj ”Fetița de trei ani și jumătate, cu arsuri cu lichid fierbinte pe jumătate corporală, echilibrată totuși pulmonar. Există un protocol prin care arsurile se trimit, fie la Spitalul de Arși, fie la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” de copiii și varianta aeriană este cea mai scurtă și mai puțin traumatizantă.”

Oamenii legii au deschis o anchetă în urma căreia se va stabili dacă părinții se fac vinovați de neglijență.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2