Date companie
 
 
 
 

File din povestea familiei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Ianuarie 2023
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Lansare Narcisa Suciu
 

Seară emoționantă, pentru îndrăgita cântăreață, compozitoare, textieră ș i scriitoare Narcisa Suciu! După lansarea primei cărți intitulată "Mamă, povestește-mi despre tine!", Narcisa Suciu și-a lansat, joi-seara, volumul "Tată, povestește-mi despre tine!".

NARCISA SUCIU, artistă și scriitoare "Cred că sunt importante rădăcinile și cred că nu putem să creștem și să avem trunchiul solid, dacă rădăcinile nu sunt curate și clare, și cred că asta ne ajută. Cărțile astea sunt niște cărți interactive, sunt vreo 300 de întrebări, la care părinții vor răspunde și o vor lăsa moștenire copiilor, povestea familiei lor."

DARIA CRĂCIUN, fiica artistei "Mie mi se pare o idee foarte, foarte tare. I-am zis, acum aproape cinci ani cred că ai avut ideea inițial, și i-am zis că neapărat trebuie să faci cartea asta, pentru că nu e un proiect important doar pentru mine, dar cred că și pentru foarte multe familii."

VIRGIL IANȚU, prezentator TV "În decembrie, am avut ocazia să cântăm în același concert și ne-am cunoscut, am umblat împreună prin țară și ne-am dat seama că există, acolo, o atracție și avem multe lucruri în comun. E o prietenie, așa cum ziceam, spontană, faină, onestă și muzicală."

OVIDIU KOMORNYIK, cântăreț și compozitor "Narcisa Suciu este o prietenă extraordinară, o colegă minunată, ne cunoaștem de foarte mult timp și mă bucur că am reușit să ajung la acest eveniment important din viața ei."

La acest moment important din viața ei, Narcisa Suciu i-a avut alături pe membrii familiei, dar și prieteni și cunoscuți.


File din povestea familiei

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2