Date companie
 
 
 
 

Firea, plângere penală împotriva celor care i-au amenințat familia

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Februarie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : primar, firea
 

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea depune plângere penală împotriva celor care i-au amenințat familia cu moartea. Aceasta spune că a primit pe facebook mesaje în care este amenințată că va fi așteptată în anumite locuri și desfigurată. De asemenea, Firea vorbește și de un război psihologic în care se încearcă demonizarea PSD.

GABRIELA FIREA, primarul general al Capitalei: "Toți liderii PSD am primit amenințări, la mine cu moartea, eu și familia, nu e de glumă să ne gândim în ce situație a ajuns țara. Am făcut print screen, copii și dovezi, am făcut cu avocatul textul plângerii care va fi depus curând, am spus pe fb și am subliniat că nu se pot ascunde la nesfârșit în spatele computerului, știu că există celule de crize, cinci, șase persoane într-un birou care postează pe numele mai multor pers. Acum vorbesc ca român, ca cetățean român și fost jurnalist, observ elemente serioase unui război psihologic în care liderii PSD sunt demonizați.

Gabriela Firea mai spune că cetățenii sunt dezinformați pe rețelele de socializare și că membrii PSD sunt acuzați de lucruri pe care nu le-au făcut. Totodată, aceasta se declară dezamăgită de îndemnurile la linșaj de pe rețelele de socializare.

 « înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2