Date companie
 
 
 
 

Fiul Elodiei Ghinescu și al lui Cristian Cioacã rãmâne la sora fostului polițist

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Martie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : arges, politist, protectia, fiul, cristian, bunici, directia, elodia, cioaca, sora, copilului, ghinescu
 

Fiul Elodiei Ghinescu și al lui Cristian Cioacã, rãmâne la sora fostului polițist. Cel puțin așa a hotărât comisia din cadrul Direcției pentru Protecția Copilului Argeș, care a analizat situația copilului. Membrii comisiei au ajuns la concluzia că, de la dispariția mamei, bãiețelul în vârstă de 8 ani este atașat de rudele tatălui său. În plus, reprezentanții Direcției au ținut cont de dorința lui Cristian Cioacă, de a-l încredința pe copil surorii sale.

ADRIAN MACOVEI, director, D.G.A.S.P.C. Argeș "Acest minor, de la dispariția mamei sale a trãit în familia tatãlului și a rudelor acestuia. S-a avut în vedere continuitatea școlarã, acesta fiind bine integrat în școala generalã din Pitești. S-a avut în vedere dorința minorului de a sta la aceastã familie. S-a ținut cont și de pãrerea tatãlui, care a dorit ca acest minor sã fie încredințat surorii sale."

Psihologul, care a stat de vorbã cu băiețelul, spune cã s-a luat cea mai bunã decizie, având în vedere situația micuțului.

CORINA LOGHIN, psiholog "Este un copil afectat de ceea ce se întâmplã în aceastã familie, deoarece copilul are ca persoanã de referințã și de suport pe tatãl lui. Are o relație foarte bunã cu tatãl lui, bazatã pe afectivitate și respect reciproc. Nu este traumatizat pentru cã acet copil primește afecțiune, educație și tot ceea ce are nevoie un copil."

Decizia asistenților de la Protecția Copilului Argeș nu este definitivã. Poate fi atacatã cu recurs, la Tribunalul Argeș, de părinții Elodiei Ghinescu, bunicii copilului. Sãptãmâna viitoare, în 2 aprilie, se va judeca și procesul în care fostul polițist Cristian Cioacã este acuzat de omor și profanare de morminte, proces în care a fost citat și copilul său.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2