Date companie
 
 
 
 

Flacãra olimpicã a ajuns la Brașov, duminică seara

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Februarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : primaria, brasov, olimpica, flacara
 

Flacãra olimpicã a ajuns, duminică seara, la Brașov. Torța olimpică va rãmâne la Primãrie Brașov timp de o sãptãmânã, pânã la ceremonia de deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European. Până la Brașov, drumul torței a trecut prin , Sinaia, Bușteni, Azuga, Predeal, Râșnov și Cheile Grãdiștei. În Predeal se vor desfãșura probele de schi fond și snowboard.

AMBIANȚÃ "Moment istoric în stațiunea noastra! Flacãra olimpicã, simbol al festivalului, care începe pe data de 17 februarie."

VOX "Este pentru prima datã în viațã când se întâmplã așa ceva, în Predeal! E lãudabil și nu știm dacã va mai fi și a doua oarã."

La Râșnov, flacăra a fost purtatã de un fost campion olimpic la schi, Constantin Vlãdea, în vârstă de 90 de ani.

CONSTANTIN VLÃDEA, fost campion olimpic la schi "Mã strãduiesc din rãsputeri ca sã merg pe picioare și pe schiuri. Vreau sã merg un an și la Poianã, dacã se mai poate."

VOX "Am fost foarte emoționatã cã l-am vãzut pe tatãl meu. Am fost emoționatã sã vãd un om la 90 de ani care este plin de vitalitate și este un exemplu pentru noi."

În final, torța olimpică a poposit în curtea Primăriei Brașov, unde a fost instalată de fosta campioană la patinaj artistic, Romica Pop Dâmboianu, în vârstă de 93 de ani, pe acordurile imnului național. Brașovenii, dar și turiștii aflați în stațiuni, vor putea vizita, timp de o sptămână, curtea Primariei din Brașov, unde a fost instalată flacăra olimpică și vor putea face poze, fără restricții.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2