Date companie
 
 
 
 

Florin Cîțu le cere părinților să nu-și trimită copiii la școală răciți

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Februarie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : scoli, redeschidere
 

Școlile s-au redeschis, iar mulți dintre elevi s-au întors fizic în bănci! Premierul Florin Cîțu atrage atenția că depinde de fiecare copil, părinte și profesor ca anul școlar în curs să se desfășoare fără probleme.

FLORIN CÎȚU, premierul României

"După multe luni de zile, copiii merg din nou la școală pe cele trei scenarii pe care le-am prezentat deja, dar, este adevărat, și cu multe restricții și, bineînțeles că suntem foarte atenți să vedem cum evoluează situația. Este foarte important să respectăm ceea ce președintele Klaus Iohannis a spus de la începutul acestei pandemii, să purtăm mască tot timpul, să folosim dezinfectant și distanțarea socială."

Șeful Executivului le cere părinților să nu-și trimită copiii la școală dacă prezintă simptome de răceală.

FLORIN CÎȚU, premierul României
"Fac un apel către părinți: atunci când observăm simptome la copii, simptome ca de gripă, este recomandat să rămână acasă, cel mai bine. Bineînțeles că vom face toate eforturile și vom monitoriza și în școli, dar fără susținerea și fără implicarea părinților acest lucru nu se poate face."

Totodată, prim-ministrul Cîțu subliniază că este foarte important ca profesorii să se vaccineze anti-COVID, atât pentru sănătatea lor, cât și a elevilor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2