Date companie
 
 
 
 

Focar de coronavirus, în Spitalul de Psihiatrie Nucet

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Noiembrie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, bihor, focar, nucet, psihiatrie, coronavirus
 

Focar de coronavirus, la Spitalul de Psihiatrie din orașul Nucet, județul Bihor! Unitatea sanitară a intrat în carantină, după ce 17 pacienți și mai multe cadre medicale s-au infectat cu Sars CoV-2.

prin telefon: HORIA MIARA, manager, Spitalul de Psihiatrie Nucet "Avem un număr de pacienți confirmați pozitiv, care sunt monitorizați atent de către personalul dedicat al Spitalului de Psihiatrie Nucet pentru pacienți COVID, sunt izolați într-o secție distinctă, cu circuite separate. Nu sunt forme grave ale bolii și sunt sub control."

Managerul Spitalului de Psihiatrie Nucet a mai precizat că au fost testați și alți pacienți internați, care prezintă simptome specifice infectării cu SARS COV-2 și se așteptă rezultatele. Deși există cazuri de infectare și printre cadrele medicale, conducerea unității susține că activitatea spitalului nu a fost afectată.

prin telefon: HORIA MIARA, manager, Spitalul de Psihiatrie Nucet "Sunt unii angajați din zonă care sunt confirmați pozitiv, au fost luate măsurile necesare, sunt în izolare și încercăm să ne descurcăm cu restul angajaților. Am modificat graficele de tură și încercăm să lucrăm corespunzător."

Direcția de Sănătate Publică a dispus o anchetă epidemiologică, iar conducerea spitalului din Nucet a luat măsuri pentru limitarea răspândirii noului coronavirus.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2