Date companie
 
 
 
 

Fostul ministru al Economiei, Ion Ariton, a fost audiat în Dosarul "Gala Bute"

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Septembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bute, ariton, gala, dnas, martor
 

Fostul ministru al Economiei, Ion Ariton, a fost audiat la D.N.A. ca martor în dosarul privind organizarea galei "Campion pentru România", din iulie 2011, în cadrul căreia pugilistul Lucian Bute și-a apărat titlul mondial în fața lui Jean-Paul Mendy. Ariton a fost citat ca martor, în dosarul deschis pe numele fostului președinte al Federației Române de Box, Rudel Obreja, ca urmare a unei sesizări venite de la Oficiul European de Luptă Antifraudă.

ION ARITON, fost ministru al Economiei "- Nu mai stau, vă dorim o zi bună! - Ce v-au întrebat procurorii? Este legat de Gala Bute? - De Gala Bute. Când o să fie finalizat, o să aflați și dumneavoastră. - Ați fost martor? - Vă doresc o zi bună! Vă rog frumos, suntem pe spațiul public. - Urmează să mai veniți? - Dacă va fi nevoie, de câte ori va fi nevoie, voi veni."

Rudel Obreja este suspectat că ar fi cedat, propriei firme, dreptul de exclusivitate al organizării galei de box "Campion pentru România", desfășurată acum doi ani, la Romexpo. Astfel, Obreja ar fi obținut, fără organizarea unei licitații, fonduri de la Ministerul Turismului, condus la vremea respectivă de Elena Udrea, pentru promovarea imaginii României la meciul de box dintre Bute și Mendy.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Elitele avocaturii românești, premiate pentru activitatea deosebită, la gala Romanian Legal Awards ( 4 Iunie 2021 )

  Elitele avocaturii românești, premiate, joi seară, în cadrul celei de-a patra ediții a galei Romanian Legal Awards! 30 de trofee au fost acordate anul acesta, pentru a răsplăti eforturile, inovația...

 • Consiliul Român pentru Publicitate a împlinit 20 de ani de activitate ( 25 Septembrie 2019 )

  Consiliul Român pentru Publicitate, la ceas aniversar! Instituția care se ocupă de autoreglementarea industriei de publicitate din țara noastră a marcat momentul împlinirii celor 20 de ani de activitate printr-un eveniment de senzație, într-una dintre cele mai exclusiviste locații din Capitală. Gala aniversară a reunit numeroși parteneri locali și internaționali ai instituției, experți internaționali în domeniul autoreglementării în publicitate, precum și specialiști ai instituției.

 • Vlad Voiculescu, audiat la DIICOT în dosarul ”Lucan” ( 8 Ianuarie 2018 )

  Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu, audiat la DIICOT în dosarul medicului Mihai Lucan. Voiculescu a dat declarații în calitate de martor în dosarul în care Lucan este cercetat sub control judiciar...

 • Gala Premiilor Uniunii Artiștilor Plastici, la Râmnicu Vâlcea ( 25 Noiembrie 2017 )

  Gala Premiilor Uniunii Artiștilor Plastici din România 2017, la Râmnicu Vâlcea, un eveniment care marchează un nou început și o stare de normalitate în ceea ce privește recunoașterea performanțelor artistice în domeniul Artelor vizuale. Au fost acordate premiile pe 2016 pentru 26 de categorii, care au inclus atât creație, cât și recunoașterea sprijinului acordat artelor vizuale.

 • Gala News.ro, la un an de la înființare ( 28 Martie 2017 )

  Sorin Grindeanu, mesaj pentru jurnaliști. La gala ce a marcat primul an de activitate al agenției de presă News. ro, premierul a declarat că își dorește să vadă informații transmise cu onestitate, cu bună credință dar și jurnaliști care critică atunci când consideră că trebuie să critice. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2