Date companie
 
 
 
 

Fotbalist înjunghiat de doi tineri în plină stradă, la Suceava

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Iulie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : fotbalist, tineri, suceava, injunghiat, libertate, radu, agresori, strada, sava
 

Fotbalist înjunghiat în plină stradă, la Suceava! Sportivul, în vârstă de 28 de ani, se întorcea de la o nuntă împreuna cu iubita lui, când a fost atacat de doi tineri, în plină stradă. Cei doi erau înarmați cu un cuțit și o maceta. Fotbalistul a fost rănit și a fost transportat la spital.

prin telefon: RADU SAVA, victimă "Doi indivizi mergeau pe trotuarul celălalt. Eu cu prietena mea râdeam. Ei au traversat strada, m-au întrebat dacă e vreo problemă, dacă am vreo problema cu ei. Am spus că nu, m-au întrebat dacă sunt șmecher, am zis că nu. În momentul ăla, au scos cuțitele amândoi. "

Atacul a avut loc în apropierea unei secții de poliție din Suceava, însă niciun agent nu era în zonă. Radu Sava, care joacă la FCM Suceava, a încercat să se apere, dar agresorii au reușit să îl taie. Iubita sportivului a cerut ajutor la 112 și la fața locului a ajuns imediat o ambulanță.

BOGDAN BONDARU, medic "Pacientul a ajuns cu o plagă înjunghiată în flancul drept. În urma investigațiilor efectuate nu s-au găsit leziuni ale organelor toraco-abdominale. A rămas internat pe secția de chirurgie pentru supraveghere și pentru continuarea investigațiilor. "

Agresorii au fost identificați la scurt timp după atac, dar au fost lăsați în libertate. Sportivul nu a facut plângere împotriva lor.

IONUT EPUREANU, purtator de cuvânt, I.P.J. Suceava "O echipă complexă s-a mobilizat, fiind identificați cei doi agresori, respectiv doi tineri de 17 și 18 ani din municipiul Suceava. "

Radu Sava este unul dintre cei mai vechi fotbalistii ai FCM Suceava. În trecut, el a mai jucat la Farul Constanța.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2