Date companie
 
 
 
 

Gabriela Firea: De la 1 iulie vor fi montate 20 de corturi de prim-ajutor în Capitală

RSS Știri
 
 
Data publicării : 25 Iunie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : primarie, edil, corturi
 

Edilul Capitalei, Gabriela Firea a luat măsuri de urgență din cauza caniculei! Aceasta a anunțat că primăria urmează să monteze corturi de prim-ajutor cât mai repede.

GABRIELA FIREA, primarul Capitalei:"Montarea corturilor de prim-ajutor în 20 de puncte din Capitală, (...) aceste corturi vor fi montate incepand cu 1 iulie, (...) vor avea medici, asistenți, apă, tensiometre, aparate pentru glicemie și medicamente de prim ajutor. (...) Am solicitat ca toate ștrandurile, bazinele și piscinele să fie verificate atât în ceea ce privește calitatea apei pentru a nu exista îmbolnăviri. (...) De asemenea, toate vor trebui să facă dovada că au salvamari. (....) În ceea ce privește locurile de joaca și parcurile am luat toate măsurile necesare pentru a începe în regim de urgență toaletarea arborilor."

Cât despre cealaltă problemă de sezon a bucureștenilor, țânțarii, Gabriela Firea a precizat că în momentul de față nu există un contractor care să acționeze pe acest palier, întrucât procedura de licitație a fost reluată.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Gabriela Firea susține că este pregătită de luptă pentru Primăria Capitalei ( 2 Ianuarie 2020 )

  Gabriela Firea a anunțat că va candida la alegerile locale pentru un un nou mandat de primar al Capitalei. Aceasta a precizat că se așteaptă ca 2020 să fie un an greu, dar că este „pregătită de luptă”. 

 • Străzi ca-n Evul Mediu, în Sectorul 6 al Capitalei ( 9 Decembrie 2019 )

  București, o capitală europeană cu o față ascunsă care nu îi face cinste și despre care autoritățile preferă să nu vorbească. În secolul în care tehnologia de vârf a intrat în viața fiecărui cetățean, în cel mai mare oraș...

 • Calcule pentru alegeri ( 2 Iunie 2019 )

  Rareș Bogdan ar putea fi candidatul PNL pentru Primăria Capitalei! Potrivit unor surse citate de Medifax, Rareș Bogdan, cel care a deschis lista PNL la europarlamentare, ar putea fi susținut pentru funcția de primar general al Capitalei, la alegerile locale de anul viitor. 

 • 40 de autobuze, în București ( 22 Noiembrie 2018 )

  Autobuze cu internet și prize USB în București! Primarul general, Gabriela Firea, a anunțat că 40 de autobuze noi au ajuns în Capitală, iar până la sfârșitul lunii vor mai veni încă 60.

 • Beneficiarii ajutoarelor sociale, obligați să lucreze ca zilier ( 4 Noiembrie 2018 )

  Oamenii care preferă să trăiască din ajutorul social, dar fug de muncă, nu vor mai primi ajutor social. Prevederea se regăsește într-o inițiativă legislativă liberală, iar proiectul a fost depus deja la Senat. Astfel, cetățenii care...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2