Date companie
 
 
 
 

Gabriela Firea susține că este pregătită de luptă pentru Primăria Capitalei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Ianuarie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : primarie, Gabriela Firea
 

Gabriela Firea a anunțat că va candida la alegerile locale pentru un un nou mandat de primar al Capitalei. Aceasta a precizat că se așteaptă ca 2020 să fie un an greu, dar că este „pregătită de luptă”. Firea consideră că și-a făcut datoria la Primăria Capitalei cu cinste și că a terminat proiecte rămase începute din fostele mandate și a început și noi proiecte. Totodată, aceasta spune că vrea să finalizeze într-un timp cât mai scurt Spitalul Metropolitan, care se va construi în zona de Nord a Capitalei. Gabriela Firea a mai afirmat că fiii săi îi cer să nu mai candideze pentru că este oboseală foarte mare, există riscuri foarte mari și atacuri foarte dure pe care nu le merită.

Pe de altă parte, Gabriela Firea i-a solicitat premierului Ludovic Obran să o primească în audiență, pentru a discuta despre bugetul Capitalei, însă a fost refuzată. Primarul a explicat că șeful Executivului îi „sapă groapa, dar va cădea singur în ea”. Firea a mai precizat că Ludovic Orban încearcă să promoveze un candidat PNL pentru alegerile locale, programate în iunie 2020. Nu este prima dată când Gabriela Firea face astfel de afirmații la adresa premierului. Motivul care stă la baza acestor afirmații ar fi că Ludovic Obran a refuzat să aloce 1,5% din PIB pentru bugetul Primăriei Capitalei. În replică, deputatul PNL Dan Vîlceanu a declarat la un post de televiziune că Gabriela Firea are ”o mentalitate de primar de comună” pentru că nu încasează taxe și impozite și cere bani de la guvern. De asemenea, el a criticat lipsa investițiilor majore cu finanțări europene, în Capitală.


Gabriela Firea susține că este pregătită de luptă pentru Primăria Capitalei

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Fosta conducere a Primăriei Sector 5, deplasare de lux la Cannes ( 21 Noiembrie 2020 )

  Plimbare în Franța, de 150.000 de euro, descoperită de Curtea de Conturi la Primăria Sectorului 5. Potrivit raportului dat publicității de actuala conducere a primăriei, privind activitatea instituției...

 • Propunerile Ramonei Mezei, candidat ALDE la Primăria Sectorului 2 ( 20 August 2020 )

  Modernizarea școlilor, cât mai multe creșe și locuri de parcare. Sunt doar câteva dintre proiectele Ramonei Mezei, candidat ALDE la Primăria Sectorului 2. Ramona a decis să își pună experiența în slujba cetățenilor Sectorului 2 pentru că s-a confruntat cu o serie de probleme aici, unde ea își desfășoară activitatea, iar fiul ei, Mihnea, învață.

 • Propunerile lui Adrian Vlad Chiotan, candidat ALDE la Primăria Sectorului 4 ( 19 August 2020 )

  Familia, casa și locul de muncă sunt cele mai importante lucruri în viața fiecăruia dintre noi, ne mărturisește Adrian Vlad Chiotan, un bucureștean care a decis să se dedice cetățenilor sectorului 4. L-am cunoscut pe reprezentantul ALDE, Adrian Vlad Chiotan, în Parcul Carol, unde ne-a vorbit despre valorile după care s-a ghidat de-a lungul timpului.

 • Tudor-Tim Ionescu și pasiunea pentru animale ( 15 August 2020 )

  Pasivitatea este de multe ori una din principalele probleme ale societății actuale. Tudor Tim Ionescu, consilier general în cadrul Consiliului Municipiului București și candidat ALDE la Primăria Sectorului 6 a decis să nu asiste pasiv în urma sesizării unor cetățeni din cartierul Militari. 

 • Traian Băsescu a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei ( 11 August 2020 )

  Lupta pentru fotoliul de primar al Capitalei se întețește! Dacă până acum își anunțaseră candidatura Gabriela Firea, Nicușor Dan și Călin Popescu Tăriceanu, a venit și rândul lui Traian Băsescu să intre în cursă.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2