Date companie
 
 
 
 

Gabriela Firea susține că este pregătită de luptă pentru Primăria Capitalei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Ianuarie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : primarie, Gabriela Firea
 

Gabriela Firea a anunțat că va candida la alegerile locale pentru un un nou mandat de primar al Capitalei. Aceasta a precizat că se așteaptă ca 2020 să fie un an greu, dar că este „pregătită de luptă”. Firea consideră că și-a făcut datoria la Primăria Capitalei cu cinste și că a terminat proiecte rămase începute din fostele mandate și a început și noi proiecte. Totodată, aceasta spune că vrea să finalizeze într-un timp cât mai scurt Spitalul Metropolitan, care se va construi în zona de Nord a Capitalei. Gabriela Firea a mai afirmat că fiii săi îi cer să nu mai candideze pentru că este oboseală foarte mare, există riscuri foarte mari și atacuri foarte dure pe care nu le merită.

Pe de altă parte, Gabriela Firea i-a solicitat premierului Ludovic Obran să o primească în audiență, pentru a discuta despre bugetul Capitalei, însă a fost refuzată. Primarul a explicat că șeful Executivului îi „sapă groapa, dar va cădea singur în ea”. Firea a mai precizat că Ludovic Orban încearcă să promoveze un candidat PNL pentru alegerile locale, programate în iunie 2020. Nu este prima dată când Gabriela Firea face astfel de afirmații la adresa premierului. Motivul care stă la baza acestor afirmații ar fi că Ludovic Obran a refuzat să aloce 1,5% din PIB pentru bugetul Primăriei Capitalei. În replică, deputatul PNL Dan Vîlceanu a declarat la un post de televiziune că Gabriela Firea are ”o mentalitate de primar de comună” pentru că nu încasează taxe și impozite și cere bani de la guvern. De asemenea, el a criticat lipsa investițiilor majore cu finanțări europene, în Capitală.


Gabriela Firea susține că este pregătită de luptă pentru Primăria Capitalei

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Vlad Voiculescu renunță la cursa pentru Primăria Capitalei ( 28 Februarie 2020 )

  Vlad Voiculescu renunță la candidatura pentru Primăria Capitalei! Candidatul partidului PLUS pentru Primăria Capitalei, a anunțat că se retrage din cursă, în condițiile în care PNL și USR îl vor susține pe Nicușor Dan.

 • Calcule pentru alegeri ( 2 Iunie 2019 )

  Rareș Bogdan ar putea fi candidatul PNL pentru Primăria Capitalei! Potrivit unor surse citate de Medifax, Rareș Bogdan, cel care a deschis lista PNL la europarlamentare, ar putea fi susținut pentru funcția de primar general al Capitalei, la alegerile locale de anul viitor. 

 • 40 de autobuze, în București ( 22 Noiembrie 2018 )

  Autobuze cu internet și prize USB în București! Primarul general, Gabriela Firea, a anunțat că 40 de autobuze noi au ajuns în Capitală, iar până la sfârșitul lunii vor mai veni încă 60.

 • Beneficiarii ajutoarelor sociale, obligați să lucreze ca zilier ( 4 Noiembrie 2018 )

  Oamenii care preferă să trăiască din ajutorul social, dar fug de muncă, nu vor mai primi ajutor social. Prevederea se regăsește într-o inițiativă legislativă liberală, iar proiectul a fost depus deja la Senat. Astfel, cetățenii care...

 • Nouă răniți, într-un incendiu produs în Sectorul 5 din București ( 8 Septembrie 2018 )

  Incendiu uriaș în Capitală! Nouă persoane au fost rănite în urma incendiului izbucnit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la o casă din Sectorul 5. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov au anunțat că focul...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2