Date companie
 
 
 
 

Gospodării inundate în urma unei ruperi de nori, în județul Argeș

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Iunie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pompieri, arges, case, gospodarii, inundate, nori, rupere, motopompe, cateasca
 

Rupere de nori, în cursul nopții, Argeș! Zeci gospodării au fost inundate, după o ploaie torențială de circa o oră. Oamenii s-au mobilizat și au sărit în ajutorul celor care s-au trezit cu viitura curți, case și grajduri. În comuna Cățeasca, șanturile de scurgere nu au mai făcut față apei. Oamenii spun că nu a mai plouat atât atât de abundent, într-un timp scurt, de mai bine de 15 ani. Localnicii care au motopompe le-au pus în funcțiune, iar pompierii veniți în ajutorul sătenilor au acționat cu o autospecială și cu doua motopompe.

VOX "- Ce v-a inundat? - Tot, tot ce se vede! A intrat apa în casă, animale, tot!"

VOX "A plouat foarte mult, în jumătate de or. Am venit cu două motopompe, eu, personal, dupa aceea au venit și băieții de la pompieri. Grădinile oamenilor sunt pline cu apă."

VOX "Aici, la păsări, e, așa, de jumătate de metru aproape. S-a mai retras. Au venit pompierii."

VOX "Detașamentul Bradu a fost solicitat să intervină, pentru a evacua apa din mai multe gospodării."

LIVIU NĂSTASE, primar, com. Cățeasca, jud. Argeș "Satul Coșeri, am avut probleme de inundații, la vreo 50-60 gospodării. - Ce au fost afectate? - Curțile! A intrat și în case, garaj. Grădinile de zarzavat au fost distruse. "

Autoritatile vor sa ceara sprijin de la guvern, pentru acoperirea pagubelor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2