Date companie
 
 
 
 

Ilie Bolojan a câștigat șefia Consiliului Județean Bihor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Septembrie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : alegeri, bihor, voturi, oradea, consiliul, judetean, boljan, porimar
 

Rezultatele înregistrate până acum reflectă victoria în alegeri a bihoreanului Ilie Bolojan, care a candidat pentru șefia Consilului Județean Bihor. Potrivit rezultatelor, liberalul Ilie Bolojan, cel care a devenit cunoscut ca edil al municipiului Oradea, a obținut circa 60 la sută din numărul total de voturi. El a câștigat la diferență mare de contracandidații săi, Szabo Jozsef de la UDMR, și social-democratul Ioan Mang. Bolojan este convins că bihorenii l-au votat după ce au văzut rezultatele muncii sale ca primar.

ILIE BOLOJAN, candidat PNL, Cons. Jud. Bihor "Eu cred că s-a dovedit că, dacă muncești, dacă faci ceea ce ține de tine pentru a crea condiții pentru dezvoltare, dacă respecți oamenii, dacă atragi fonduri europene, dacă livrezi, chiar dacă deranjezi atunci oamenii, totuși, apreciază că se fac lucruri și sunt dispuși chiar să suporte un deranj al acestor lucrări. Se cuvine, deci, să mulțumesc echipei din Primăria Oradea."

Viitorul președinte al Consiliului Județean Bihor are planuri mari pentru următorii patru ani.

ILIE BOLOJAN, candidat PNL, Cons. Jud. Bihor "Ne vom concentra pe câteva proiecte majore pe care trebuie să le preluăm de la Compania Natională de Infrastructură și Autostrăzi. E vorba despre drumurile expres Oradea-Arad, în așa fel încât să urgentăm aducerea la zi a acestor studii de fezabilitate. De asemenea, trebuie să pregătim viitoarea perioadă de programare, pentru că este o oprotunitate să accesăm sume importante din bani europeni. Și asta trebuie să facem și pentru județul Bihor! Nu în ultimul rând, trebuie făcută o reformă serioasă la Consilul Județean, pentru că, dacă banii bihorenilor sunt consumați, cea mai mare parte de această instituție, având un personal supradimensionat și alocând bugete pe tot felul de proiecte care nu aduc un plus de dezvoltare, înseamnă că rămân prea puțini bani ca să rezolvăm aceste probleme pe care vi le-am spus si pe le care le știti și dumneavoastră, cele legate de rezolvarea unor probleme stringente pentru județul nostru".

Se poate vorbi de o victorie a liberalilor în Bihor, dacă se ia în calcul și procentul obținut de candidatul PNL la Primăria Oradea, Florin Birta, care a înregistrat peste 70 la sută din sufragii, urmat la diferență mare de udemeristul Cseke Attila, și de social-democratul Emilian Pavel. Tot la Oradea, noul consiliu local va fi dominat de liberali, cu aproximativ 65 la sută din numărul total de voturi.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2