Date companie
 
 
 
 

În grădina unor mehedințeni au crescut dovleci de până la 45 de kilograme

RSS Știri
 
 
Data publicării : 4 Noiembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : dovleci uriasi, 45 kilograme, sat Negrusa, gigant
 

În grãdina unor mehedinteni au crescut dovleci de pânã la 45 de kilograme. Doi gospodari din satul Negrușa au în curte bostani gigant. Dupã o varã de muncã, soții Trãilescu s-au trezit cã dovlecii plantati de ei au crescut într-o varã cât altii în trei.

AMBIANTÃ: "Cântãrim, nu-i problemã! Ho, cã nu pot, mã!"

VOX: "Când i-am pus, i-am pus ca si pe dovlecii obisnuiti, însã, dacã a fost pãmântul gras si muncit cum trebuie si plivit, nu m-am asteptat cã creste atâta de mare."

VOX: "Respectarea unor conditii: pãmânt gras, îngrãsãmânt organic, sãpat la timp, udat la timp!"

AMBIANTÃ: "Îl luãm cu traista, cã nu merge altfel! Nu se sparge, cã asta e o vedetã!"

Mãrimea dovlecilor i-a uimit si pe localnici.

VOX: "Am rãmas impresionatã, nu am mai vãzut pânã acum, în zonã mai ales, asemenea dovleci, mai ales cã e zonã de munte si se spune cã nu se prea face."

Primarul comunei spune cã n-ar fi prima datã când în grãdinile oamenilor din Negrușa roadele iau asemenea proportii.

DORU TARLUI - primar comuna Ciresu: "Asa mai sunt si alte culturi, respectiv cartofii, care au fost si la un kilogram bucata, ardei, care au fost chiar si foarte mari!"

Oamenii se gândesc sã creascã mai multi porci, dacă și la anul vor avea dovleci la fel de mari.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Spectacol de stradă cu păpuși gigantice, la Craiova ( 26 August 2015 )

  Spectacol de poveste pe străzile Craiovei, în cadrul festivalului ”Puppets Occupy Street”! Care alegorice multicolore și păpuși gigantice, mânuite de păpușari iscusiți, au fascinat trecătorii care au lăsat în plata Domnului totul și au rămas să le admire. Bineînțeles, cei mai încântați au fost copiii, care au dansat și au cântat împreună cu personajele...

 • Mucenic moldovenesc uriaș, pregătit în Piața Obor ( 9 Martie 2014 )

  Cel mai mare mucenic moldovenesc din țară, cu miere de albine și miez de nucã, pregãtit în Piața Obor din Capitală! Gospodinele au folosit cantități uriașe de fãinã, unt, lapte, mulțime de ouă, dar și un ingredient fără de care nicio mâncare nu iese delicioasă. După ce aluatul a fost bine frământat și împletit, mucenicul a stat la dospit circa două ore. După 20 de minute de stat la cuptor, mucenicul rumen și înmiresmat...

 • O mãmicã a adus pe lume un bebeluș care cântãrește șase kg ( 15 Ianuarie 2014 )

  Caz rar la o maternitate din Iași. O mãmicã a adus pe lume un bebeluș care cântãrește șase kilograme. Copilul a fost nãscut prin cezarianã și este așteptat acasã de încã șapte frați.

 • Ciuperci uriașe, într-o localitate din Ialomița ( 28 Octombrie 2013 )

  Ciuperci gigant. Într-o localitate din Cãlãrași au crescut ciuperci care au ajuns la greutatea de aproape șapte kilograme fiecare. Localnicii spun cã n-au mai vãzut niciodatã așa ceva și au crezut inițial cã au în fațã niște dovleci uriași.

 • Două femei cu tumori grave vor fi operate de medicii din Cluj-Napoca ( 23 Ianuarie 2013 )

  Operații în premieră la Cluj-Napoca. Viețile a două femei urmează să fie decise pe masa de operație a Clinicii de Chirurgie Maxilo-Facială. Cele două paciente au tumori faciale gigant și, spun medicii, sunt cazuri extrem de grave. Una dintre paciente are 70 de ani și este din localitatea Vișeu. Cel de al doilea caz este al unei femei de 38 de ani din București. În cazul bătrânei, medicul spune că intervenția va fi una mutilantă și asta...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2