Date companie
 
 
 
 

In Miercurea Ciuc a plouat cu grindină, iar canalizările nu au făcut față averselor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Mai 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : gheata, fenomene meteorologice, ploaie cu grindina, canalizari
 

Fenomene meteorologice extreme la Miercurea Ciuc. Localnicii au avut parte de o ploaie cu grindină care a afectat toată zona. La ieșirea din localitate, malurile Oltului au fost acoperite de cinci centimetri de gheață, iar în oraș canalizãrile nu au mai făcut față averselor. Mai multe străzi au fost inundate și câteva mașini au rămas în mijlocul apei.

AMBIANȚĂ (bagă mâna în grindină)

Precipitațiile abundente și în Neamț. Ploile torențiale căzute în comuna Ruginoasa au inundat peste o sută de gospodării și au distrus aproape 500 de hectare de culturi agricole.

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Național FM continuă matinalul efervescent, la Mamaia ( 29 August 2019 )

  Matinal Efervescent, pe litoralul Mării Negre! Realizatorii emisiunii de dimineață de la Național FM, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, și-au mutat studioul pe plaja din Mamaia, alături de turiști. În fiecare dimineață, de la ora 8 la 11, Oana...

 • Turist decedat, în Munții Făgăraș ( 10 Februarie 2019 )

  Caz dramatic, în Munții Făgăraș! Un turist a murit, în zona Cabanei Suru, după ce a alunecat pe gheață și a căzut într-o prăpastie.
   

 • Codul galben de polei și depuneri de gheață, prelungit ( 26 Ianuarie 2019 )

  Nu scăpăm de ploaia înghețată! Meteorologii au prelungit până mâine, codul galben de polei și depuneri de gheață. Noua atenționare de cod galben este valabilă până mâine, la ora 10.00. Sunt vizate Capitala și șase județe...

 • Grindina a făcut prăpăd, în județul Mehedinți ( 6 Mai 2017 )

  O furtună puternică însoțită de grindină a făcut ravagii, noaptea trecută, în județul Mehedinți. Pasajul de la Vama Porțile de Fier I a fost inundat, iar culturile agricole din mai multe localități au fost afectate de bucățile de gheață.

 • Sloiurile care au format pod de gheață pe Olt, dinamitate ( 10 Februarie 2017 )

  Un pod de gheață lung de aproximativ zece kilometri lungime, format pe râul Olt, a fost dinamitat de pirotehniștii de la ISU Vâlcea. Gheața formată pe râu punea în pericol pilonul unui pod din comuna Câineni. Dacă podul ar fi fost avariat, mii de gospodării ar fi rămas izolate.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2