Date companie
 
 
 
 

Incendiu la o fabrică de cherestea din județul Bistrița-Năsăud

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 August 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pompieri, bistrita, incendiu, fabrica, apa, localnici, nasaud, mica, cherestea, ilva, galeti
 

Incendiu puternic, la o fabrică de cherestea din localitatea Ilva Mică, din județul Bistrița-Năsăud. Focul, izbucnit din interior, s-a extins rapid, la acoperișul întreprinderii. Niciunul dintre cei 60 de angajați, aflați în acele momente în fabrică, nu a fost rănit. Până la sosirea pompierilor, localnicii au sărit cu găleți cu apă.

VOX "Probabil o făcut o scânteie și de acolo o izbucnit incendiu. Am anunțat pompierii, am intervenit și noi, până o intervenit pompierii de la Ilva Mică, de la Feldru."

Pompierii militari s-au chinuit mai bine de patru ore să stingă focul.

IOAN BUDURLEAN, purtător de cuvânt, I.S.U. Bistrița-Năsăud "Inspectoratul nostru a intervenit cu trei autospeciale și serviciile voluntare cu cinci autospeciale cu apă. Practic, a ars un atelier de tâmplărie, parțial, un atelier mecanic și o clădire care funcționa pe post de centrală."

Proprietarul fabricii bănuiește că incendiul ar fi izbucnit de la o defecțiune apărută la unitatea de uscare a lemnului.

TRAIAN LARIONESI, administrator fabrică " Presupunem că de la hornul de la centralele termice. Hornul se curăță automat. O scânteie ar fi sărit în buncărele de tocătură și rumeguș. Paguba e de peste 20 miliarde."

Fabrica de cherestea are, în total, 218 salariați.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Incendiu toxic la un depozit de deșeuri din plastic, la Salonta ( 9 Iulie 2021 )

  Nouă ore au luptat pompierii cu incendiul izbucnit, spre dimineață, într-un depozit de deșeuri plastice reciclabile din Salonta, județul Bihor. Trei hale au fost cuprinse de flăcări. Apelul care anunța incendiul...

 • Un bărbat a murit, după ce a căzut cu mașina într-un canal cu apă ( 12 Iunie 2021 )

  Sfârșit tragic pentru un bărbat de 35 de ani, din Brâncoveni, județul Olt! El a căzut, vineri seară, cu mașina, într-un canal plin cu apă din localitate, nu departe de locuința sa. Un trecător care a văzut...

 • O biserică din județul Vrancea, mistuită de foc chiar în Vinerea Mare ( 1 Mai 2021 )

  Biserică făcută scrum, chiar în Vinerea Patimilor! O persoană a anunțat la serviciul unic de uregnță 112, ieri, în jurul orei 17:00, că biserica din satul Topești, județul Vrancea este în flăcări.

 • Casă făcută scrum, în Argeș ( 19 Aprilie 2021 )

  Incendiu de proporții în comuna Brăduleț, din județul Argeș! Un bărbat în vârstă de 74 de ani a murit, după ce casa i-a luat foc. Omul nu a reușit să iasă din locuință, în momentul izbucnirii incendiului.

 • 25 de persoane, evacuate în urma unui incendiu ( 15 Aprilie 2021 )

  Incendiu la un bloc din municipiul Giurgiu! Flăcările au cuprins acoperișul imobilului de patru etaje. Este vorba despre un bloc cu o singură scară locuită, a doua fiind în construcție.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2