Date companie
 
 
 
 

Incident grav, din cauza vremii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 11 Ianuarie 2023
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Victime vreme Bucuresti
 

Vremea rea face ravagii în Capitală! Un incident grav a avut loc în Sectorul 6, pe strada Fabricii, unde, din cauza vântului puternic, un arbore a căzut peste o tânără de 22 de ani, dar și peste trei mașini parcate, o țeavă de gaze și fire de electricitate. Victima se află în stare stabilă la Spitalul Universitar, cu leziuni la membrele inferioare și dureri de cap și spate. Șoferii cu mașinile distruse susțin că problema arborilor care stau să cadă nu este recentă, însă nimeni nu s-a ocupat.

”Am văzut de la balcon că mi-a căzut copacul pe mașină. Cred că lumea se plânge de luni întregi aici de ce nu sunt tăiați copacii ăștia. Mai sunt o grămadă care arată ca naiba și o să cadă foarte curând și ăia.”

Și pe centura Bucureștiului, pe sensul de ieșire spre comuna Ștefăneștii de Jos, un copac doborât de vânt a distrus o mașină aflată în mișcare. În autoturism se afla o familie de trei persoane. Copilul și tatăl acestuia au fost transportați la Spitalul Grigore Alexandrescu, iar mama, la Spitalul Pantelimon. În Sectorul 1, o altă mașină care se deplasa pe Strada Doctor Felix a fost avariată de un arbore pus la pământ. Mai multe cazuri de acest gen au fost semnalate de cetățeni. Din fericire, avertizarea de vreme rea venită din partea meteorologilor iese din vigoare miercuri-noapte.


Incident grav, din cauza vremii

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2