Date companie
 
 
 
 

Infratire la Roma

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 August 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : roma, spectacol, callatis, infratiri intre orase
 

Infratirile dintre orasele din Romania si orasele din Italia au continuat si in a 5 a zi a festivalului Callatis. Daca zilele trecute, comuna Limanu din Constanta s-a înfratit cu localitatea Santa Marinella din Italia, sambata, Primaria Sectorului 5 s-a infratit cu Sectorul VII din Roma. Locul ales pentru aceasta infratire a fost unul incarcat de semnificatie pentru romani, Piazza Venezia Columna lui Traian.

MARIAN VANGHELIE, primar sector 5: "Relatia Bucurest-Roma este foarte importanta si bineinteles intre cele doua sectoare, sectorul 5 si sectorul 7."

MAURO FERRARI, viceprimar sector 7 Roma: "Este foarte important ca romanii din Roma au organizat aceasta infratire."

Seara a fost randul municipiului Slatina sa se infrateasca cu sectorul 3 din Roma.

LAVINIA SANDRU, director artistic festival: "A fost o zi speciala pentru ca au avut loc doua infratiri. Delegatiile s-au intalnit si s-au format relatii incurajatoare."

Festivalul Callatis 2011, cu toate brandurile sale: Hai Acasa – Simpozionul Românilor de Pretutindeni, Plaza România, Salonul Artistilor Români de Pretutindeni (SARP) si Miss Diaspora este organizat de Asociatia Românilor din Italia (A.R.I.). Partener media al festivalui este postul de televizune N24 PLUS.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2