Date companie
 
 
 
 

Infratire la Roma

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 August 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : roma, spectacol, callatis, infratiri intre orase
 

Infratirile dintre orasele din Romania si orasele din Italia au continuat si in a 5 a zi a festivalului Callatis. Daca zilele trecute, comuna Limanu din Constanta s-a înfratit cu localitatea Santa Marinella din Italia, sambata, Primaria Sectorului 5 s-a infratit cu Sectorul VII din Roma. Locul ales pentru aceasta infratire a fost unul incarcat de semnificatie pentru romani, Piazza Venezia Columna lui Traian.

MARIAN VANGHELIE, primar sector 5: "Relatia Bucurest-Roma este foarte importanta si bineinteles intre cele doua sectoare, sectorul 5 si sectorul 7."

MAURO FERRARI, viceprimar sector 7 Roma: "Este foarte important ca romanii din Roma au organizat aceasta infratire."

Seara a fost randul municipiului Slatina sa se infrateasca cu sectorul 3 din Roma.

LAVINIA SANDRU, director artistic festival: "A fost o zi speciala pentru ca au avut loc doua infratiri. Delegatiile s-au intalnit si s-au format relatii incurajatoare."

Festivalul Callatis 2011, cu toate brandurile sale: Hai Acasa – Simpozionul Românilor de Pretutindeni, Plaza România, Salonul Artistilor Români de Pretutindeni (SARP) si Miss Diaspora este organizat de Asociatia Românilor din Italia (A.R.I.). Partener media al festivalui este postul de televizune N24 PLUS.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • ”D'ale carnavalului”, la Teatrul ”Masca” ( 2 Noiembrie 2019 )

  Premieră de zile mari, la Teatrul Masca! Piesa de comedie „D’ale carnavalului”, de referință în creația lui Ion Luca Caragiale, este pusă în scenă în mod inedit, la Teatrul Masca, în regia lui Mihai Mălaimare.

 • Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi și Victor Socaciu, pe aceeași scenă ( 24 Septembrie 2019 )

  Spectacol de excepție aseară în Capitală! Îndrăgiții Vasile Șeicaru, Victor Socaciu și Ducu Bertzi, trei dintre cei mai cunoscuți cântăreți de muzică folk din România, au concertat la Teatrul Național.

 • Fotbal și muzică bună, alături de echipa Național FM ( 1 Septembrie 2019 )

  Distracție la cote maxime la malul mării! Turiștii prezenți pe litoralul românesc au avut parte de un spectacol de excepție, într-un unul dintre cele mai importante cluburi din Mamaia, în compania echipei radioului Național FM. Artiști de renume au urcat pe scenă rând pe rând și au întreținut atmosfera, sub privirile pline de entuziasm ale turiștilor. Trupa Alb Negru, împreună cu Ralflo și Rareș, Mattyas, Kamara dar și simbolul muzicii latino din România, Pepe au umplut scena cu voie bună și distracție.

 • Elevii Școlii Gimnaziale nr. 59 din București au sărbătorit Centenarul în avans ( 30 Noiembrie 2018 )

  Elevii școlii gimnaziale 59 din capitală au sărbătorit în avans ziua națională a României. Îmbrăcați în costume populare românești, copiii au participat la un concurs de desen, au cântat și au dansat.

 • Zilele Bucureștiului, în desfășurare ( 21 Septembrie 2018 )

  Weekend de excepție pentru bucureșteni! Evenimentul de celebrare a zilelor Municipiului București a început în această după amiază, în Piața Constituției și va ține până duminică. În această seară, bucureștenii se pot bucura...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2