Date companie
 
 
 
 

Instanțele continuă să le dea speranțe bugetarilor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Noiembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : functionari, slobozia, salariale, instante, suplimente
 

Încurajați de hotărârile prin care instanțele din mai multe județe au declarat ilegale tăierile salariilor cu 25% și diminuarea indemnizațiilor de concediu, magistrații Tribunalului Ialomița au decis că funcționarii Primăriei Slobozia pot primi suplimente salariale. Mai mult, lefurile vor fi indexate reatroactiv, din luna mai.

VOX: "Nevoile sunt atât de mari, avem credite destule si într-adevãr înseamnã foarte mult. (...) Este o primã victorie împotriva Guvernului Boc."

VOX: "Reprezintã o pâine în plus, reprezintã ceva pentru copil! Orice sursã de venit este ceva pentru noi."

VOX: "Pentru utilitãti, pentru facturi, pentru mâncare, pentru tot! Avem nevoie de acesti bani! Spre exemplu, salariul meu dupã niste ani de muncã, dupã 20 de ani de muncã, a scãzut la 4 milioane!"

ALEXANDRU STOICA viceprimar Slobozia "Niste drepturi pe care oamenii le meritã cu prisosintã, mai ales cã stiti foarte bine în ce situatie, mai ales din punct de vedere material, se gãsesc la ora actualã!"

VALERIAN MATACHE lider sindical "Cea mai mare crestere salarialã o vor avea directorii si secretarul Consiliului Local, restul se încadreazã între 5 si 50-60 de lei la fiecare salariat. Este o micã victorie dupã ce s-au redus ãia 25% de cãtre guvernantii actuali."

Prefectul spune că va face recurs.

MĂDĂLIN TECULESCU prefect, Ialomița "Acordarea acestor stimulente o considerãm ilegalã indiferent de sumã. În mod concret asteptãm motivarea fãcutã de cãtre Tribunalul Ialomita, dupã care vom depune recurs."

Alte trei administrații locale din Ialomița așteaptă sentințele instanței cu privire la acordarea de suplimente salariale angajaților din subordine.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Protest spontan, la Termocentrala Mintia ( 18 August 2020 )

  Protest spontan, la Termocentrala Mintia! Peste 140 de muncitori din tura de dimineață s-au adunat în curtea unității, nemulțumiți din cauza faptului că nu și-au încasat restanțele salariale din ultimele cinci luni.

 • Angajații C.E.H. vor să dea compania în judecată ( 26 Mai 2020 )

  Circa 3.000 de angajați ai Complexului Energetic Hunedoara vor să dea în judecată compania, pentru neplata unor drepturi bănești. Angajații se plâng că, de 2 luni nu și-au primit o parte din drepturile salariale.

 • Sindicaliștii din spitale, în grevă japoneză ( 23 Decembrie 2019 )

  Sindicaliștii din spitale, în grevă japoneză! Sindicaliștii Promedica sunt nemulțumiți de proiectul de lege privind modificarea Ordonanței de urgență 114, „prin care se limitează sporul pentru condiții vătămătoare pentru...

 • Angajații din Sănătate, nemulțumiți de creșterile salariale ( 28 Iulie 2018 )

  80% dintre angajații din Sănătate se simt înșelați de Guvern, în ceea ce privește creșterile salariale. Acesta este rezultatul unei evaluări a impactului aplicării legii salarizării, efectuate de Centrul de Cercetare și Dezvoltare Socială"Solidaritatea”, la comanda...

 • Federațiile sportive, în grevă din cauza salariilor ( 27 Iulie 2018 )

  Federațiile sportive amenință cu neprezentarea la competiții dacă Guvernul nu rezolvă revendicările salariale ale angajaților. Reprezentanții a zece federații sportive au fost, vineri, pentru două ore în grevă de avertisment, o parte...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2