Date companie
 
 
 
 

Instanțele continuă să le dea speranțe bugetarilor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Noiembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : functionari, slobozia, salariale, instante, suplimente
 

Încurajați de hotărârile prin care instanțele din mai multe județe au declarat ilegale tăierile salariilor cu 25% și diminuarea indemnizațiilor de concediu, magistrații Tribunalului Ialomița au decis că funcționarii Primăriei Slobozia pot primi suplimente salariale. Mai mult, lefurile vor fi indexate reatroactiv, din luna mai.

VOX: "Nevoile sunt atât de mari, avem credite destule si într-adevãr înseamnã foarte mult. (...) Este o primã victorie împotriva Guvernului Boc."

VOX: "Reprezintã o pâine în plus, reprezintã ceva pentru copil! Orice sursã de venit este ceva pentru noi."

VOX: "Pentru utilitãti, pentru facturi, pentru mâncare, pentru tot! Avem nevoie de acesti bani! Spre exemplu, salariul meu dupã niste ani de muncã, dupã 20 de ani de muncã, a scãzut la 4 milioane!"

ALEXANDRU STOICA viceprimar Slobozia "Niste drepturi pe care oamenii le meritã cu prisosintã, mai ales cã stiti foarte bine în ce situatie, mai ales din punct de vedere material, se gãsesc la ora actualã!"

VALERIAN MATACHE lider sindical "Cea mai mare crestere salarialã o vor avea directorii si secretarul Consiliului Local, restul se încadreazã între 5 si 50-60 de lei la fiecare salariat. Este o micã victorie dupã ce s-au redus ãia 25% de cãtre guvernantii actuali."

Prefectul spune că va face recurs.

MĂDĂLIN TECULESCU prefect, Ialomița "Acordarea acestor stimulente o considerãm ilegalã indiferent de sumã. În mod concret asteptãm motivarea fãcutã de cãtre Tribunalul Ialomita, dupã care vom depune recurs."

Alte trei administrații locale din Ialomița așteaptă sentințele instanței cu privire la acordarea de suplimente salariale angajaților din subordine.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Angajații din Sănătate, nemulțumiți de creșterile salariale ( 28 Iulie 2018 )

  80% dintre angajații din Sănătate se simt înșelați de Guvern, în ceea ce privește creșterile salariale. Acesta este rezultatul unei evaluări a impactului aplicării legii salarizării, efectuate de Centrul de Cercetare și Dezvoltare Socială"Solidaritatea”, la comanda...

 • Federațiile sportive, în grevă din cauza salariilor ( 27 Iulie 2018 )

  Federațiile sportive amenință cu neprezentarea la competiții dacă Guvernul nu rezolvă revendicările salariale ale angajaților. Reprezentanții a zece federații sportive au fost, vineri, pentru două ore în grevă de avertisment, o parte...

 • Două femei, mamă și fiică, înjunghiate de fostul iubit al fiicei ( 4 August 2017 )

  Crimă în piața de pepeni din Slobozia Bradului, județul Vrancea! O femeie în vârstă de 36 de ani și mama ei au fost înjunghiate de iubitul femeii, de față cu oamenii din piață.

 • Majorările salariale pentru bugetari, completate de Parlament ( 13 Iunie 2017 )

  Noi majorări salariale, decise în Parlament! Vor primi lefuri mai mari lucrătorii din ministerele Culturii, Agriculturii, Apărării, Tineretului și Sportului, care nu fuseseră incluși în proiectul Legii salarizării.

 • Bebeluși intoxicați cu nitriți, într-un sat din județul Brăila ( 4 Martie 2017 )

  Caz disperat, într-o localitate din județul Brăila! Doi bebeluși, frați gemeni în vârstă de numai o lună, din Chioibășești, au ajuns în stare extrem de gravă la spitalul din Slobozia după ce s-au intoxicat cu nitriți.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2