Date companie
 
 
 
 

Intervenție dramaticã pentru salvarea unui schior căzut într-o prăpastie, în munții Fãgãraș

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Februarie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, fagaras, cazut, salvamontisti, ranit, prapastie, muntii, schior
 

Intervenție dramaticã de salvare, în munții Fãgãraș! Un tânãr schior, care s-a aventurat, împreună cu fratele lui, într-o zonã periculoasã, a cãzut mai bine de 50 de metri într-o prãpastie din Cãldarea Fundul Caprei. Tânărul, în vârstă de 25 de ani, s-a accidentat grav în cădere. El a avut mare noroc, pentru cã înainte de a urca pe munte s-a întâlnit cu un echipaj de salvamontiști, cãrora le-a cerut numãrul de mobil. Fratele lui a sunat și a cerut ajutor, iar salvamontiștii au reușit, cu mari eforturi, sã-l scoatã pe rănit din prãpastie.

AMBIANTA "Dacã e greu, mai bãgați câte-o carabinierã și țineți pe carabinierã."

Salvamontiștii l-au transportat pânã la ambulanța care l-a dus la spital.

CRISTIAN TOMA, salvamontist, Salvamont Argeș "Zãpadã, acces foarte greu, zonã abruptã. A fost destul de greu. La locul accidentului am gãsit un tânãr de 25 de ani, cu fracturã de femur. Era stabil, a fost imobilizat și transportat cu targa noastrã din dotare, pânã în zona Capra, unde a putut sã urce ambulanța."

Rănitul este internat, acum, la Spitalul Județean din Pitești. Starea lui este stabilă, dar medicii sunt rezervați în ceea ce privește salvarea piciorului zdrobit în accident.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2