Date companie
 
 
 
 

Invitați de excepție la Gala Premiilor VIP

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Aprilie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : gala, VIP
 

Seară de excepție la o nouă ediție a Galei Premiilor VIP! Cele mai reprezentative personalități din spațiul autohton, artiști, vedete, precum și oameni de afaceri au pășit pe covorul roșu, puși la patru ace. Printre premiați s-au numărat membrii trupei Holograf, istoricul Lucian Boia și membrii asociației "Ivan Patzaichin".

IULIAN VRABETE, membru trupa Holograf: "Faptul că luăm un premiu este un lucru bun, mai ales că în ultimele luni am cam lipsit din competiție, să zic așa (...) dar ne bucurăm că am fost băgați în seamă și că ne aflăm aici."

LUCIAN BOIA, scriitor: "E o surpriză. N-am mai fost până acum în mediul vip, ca să spun așa. Sunt mai în largul meu la bibliotecă, la masa de lucru, unde scriu."

TEODOR FROLU, partener Asociația ''Ivan Patzaichin'': "Premiul pe care îl primesc nu eu, ci asociația "Ivan Patzaichin", este premiul pentru contribuție la viața societății și într-un fel este ceea ce încearcă asociația să facă, să vină cu proiecte care să sprijine comunitățile din zonele rurale, dar mai ales din zona Deltei."

Gala premiilor VIP a marcat și relansarea revistei.

ION BORȘAN, content manager, Revista VIP: "Este un eveniment special astăzi. Relansăm și revista VIP și ne-am gândit ce moment mai bun ar fi să facem și un astfel de eveniment."

RALUCA EFTIMIE, marketing manager, Revista VIP: "Practic, îi promovăm pe acei oameni care au făcut schimbări pozitive în societatea românească. Deci premiem oamenii schimbării, vrem noi să spunem."

Atmosfera a fost întreținută pe tot parcursul serii de artista de muzică jazz Anda June și de Ioan Gyuri Pascu.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Consiliul Român pentru Publicitate a împlinit 20 de ani de activitate ( 25 Septembrie 2019 )

  Consiliul Român pentru Publicitate, la ceas aniversar! Instituția care se ocupă de autoreglementarea industriei de publicitate din țara noastră a marcat momentul împlinirii celor 20 de ani de activitate printr-un eveniment de senzație, într-una dintre cele mai exclusiviste locații din Capitală. Gala aniversară a reunit numeroși parteneri locali și internaționali ai instituției, experți internaționali în domeniul autoreglementării în publicitate, precum și specialiști ai instituției.

 • Gala Premiilor Uniunii Artiștilor Plastici, la Râmnicu Vâlcea ( 25 Noiembrie 2017 )

  Gala Premiilor Uniunii Artiștilor Plastici din România 2017, la Râmnicu Vâlcea, un eveniment care marchează un nou început și o stare de normalitate în ceea ce privește recunoașterea performanțelor artistice în domeniul Artelor vizuale. Au fost acordate premiile pe 2016 pentru 26 de categorii, care au inclus atât creație, cât și recunoașterea sprijinului acordat artelor vizuale.

 • Gala News.ro, la un an de la înființare ( 28 Martie 2017 )

  Sorin Grindeanu, mesaj pentru jurnaliști. La gala ce a marcat primul an de activitate al agenției de presă News. ro, premierul a declarat că își dorește să vadă informații transmise cu onestitate, cu bună credință dar și jurnaliști care critică atunci când consideră că trebuie să critice. 

 • Gala CoderDojo, la Oradea ( 15 Ianuarie 2017 )

  Gală aniversară CoderDojo, la Oradea! Mișcarea internațională, inițiată în Irlanda în anul 2011, are scopul de a le oferi copiilor interesați contextul în care să poată învăța programare într-un mediu informal, prin sesiuni regulate, în afara programului școlar. La Oradea, clubul a fost înființat în urmă cu trei ani.

 • Top Branduri Brașovene, gala de premiere a excelenței în activitatea economică ( 25 Aprilie 2015 )

  Gală de premiere a excelenței în activitatea economică, la Brașov! "Top Branduri Brașovene", eveniment organizat la Opera din Brașov, a reunit reprezentanți ai unor firme de renume din zonă, dar și personalități marcante din viața economică, culturală și sportivă la nivel național. "Top Branduri Brașovene", organizat de Uniunea Națională a Patronatului Român, este un concept unic în România, care...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2