Date companie
 
 
 
 

Invitație la Opera Comică pentru Copii

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Septembrie 2022
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : noua stagiune opera comica
 

Opera Comică pentru Copii a deschis stagiunea de spectacole 2022-2023 cu o mult-așteptată premieră de balet. „Frumoasa din pădurea adormită” a încântat vineri-seara, în Sala Mare a Operei Comice pentru Copii. Producția va fi disponibilă publicului vinerea, de la ora 18.30, sâmbăta de la ora 17.00 și duminica de la ora 11.00, până pe 2 octombrie.

FELICIA FILIP, director general, Opera Comică pentru Copii

“Deschiderea oficială a stagiunii coincide cu un eveniment absolut extraordinar, premiera de balet cu spectacolul Frumoasa din Pădurea Adormită. ste vorba de îmbinarea muzicii lui Ceaikovski, cu mișcarea, cu plutirea, cu dansul talentaților și frumoșilor interpreți, balerinii Operei Comice pentru Copii.”

CĂTĂLIN CARACAȘ, regizor, coregraf

“Povestea Frumoasei din Pădurea Adormită este o poveste clasică, o poveste care a fost pusă în pași de dans de Marius Petipa, iar de la el încoace au fost diferite versiuni. Noi am adaptat spectacolul la o oră și un sfert pentru copii, pe înțelesul lor, doar momentele importante din basm. Cu personajele îndrăgite, cele bune și cele rele, dar ca de obicei în toate poveștile binele învinge și totul se termină cu bine.”

Spațiul din incinta Operei Comice pentru Copii, pe care publicul îl asociază cu distracția în aer liber, prinde din nou viață în această toamnă.

MĂDĂLIN GURUIANU, organizator

"De săptămâna viitoare avem Târgul de Toamnă al Copiilor, un eveniment foarte amplu în grădina Operei Comice pentru copii care o să cuprindă mai multe evenimente, să-i spunem așa, pe parcursul lui. Acum o să începem cu celebrarea toamnei, după o să ne apropiem de dovleci pentru că ne apropiem de zona cu noaptea vrăjitoarelor și Halloween.(…)Avem opt săptămâni, opt weekenduri în care grădina Operei Comice pentru copii îi așteaptă cu o mulțime de atracții, ateliere, trambuline. Aventura parc, piscină cu bile, râu, mașinuțe, foarte multe ateliere cu și pentru copii mai ales, dar și pentru întreaga familie.

Târgul de Toamnă al Copiilor își va deschide porțile în zilele de sâmbătă și duminică, începând cu data de 24 septembrie.


Invitație la Opera Comică pentru Copii

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2